Nikolija Jovanović na sedmom nebu od sreće: Fotografijom potvrdila lepe vesti FOTO

08.09.2023

21:09

By

Nikolija Jovanović

Ata images

23, May, 2023, Belgrade – The promotion of Devito’s new album called „Blue Blood“ was held at the Crowne Plaza Hotel. Nikolija Jovanovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 23, maj, 2023, Beograd – Promocija Devitovog novog albuma pod nazivom „Plava krv“ odrzana je u hotelu Crowne Plaza. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija Jovanović objavila fotografiju koja je raznežila sve njene fanove

Nikolija Jovanović iako je od rođenja pod reflektorima, trudi se da svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti. Ćerka legendarne pevačice Vesne Zmijanac odlučila je da krene majčinim stopama, iako karijeru gradi u potpuno drugačijem žanru.

Nikolija Jovanović

Ljubav je pronašla pored kolege, Relje Popovića sa kojim ima dve ćerke, Reu i Hanu. Javnost gotovo nikad nije imala prilike da vidi porodicu na okupu, s obzirom na to da reper i pevačica ne žele da medijski eksponiraju naslednice.

Instagram profil Vesnine ćerke uglavnom služi kao njeno sredstvo komunikacije sa fanovima, a tek ponekad objavi fotografiju iz porodičnog albuma koja uvek pobroji samo pozitvne komentare.

Nikolija Jovanović


Tako je bilo i juče kada nije odolela Nikolija, a da se ne pohvali činjenicom da njen deka proslavlja 99. rođendan. Gospodin kome ime ne znamo, izgleda dosta mlađe, a nije skidao osmeh sa lica jer je potpuno vitalan dočekao ozbiljne godine gledajući kako sada i njegove praunuke odrastaju.

Nikolija Jovanović

– Srećan rođendan, deko! – napisala je pevačica ispod fotografije, a čestitke i lepe želje na dekin račun samo su se nizale što od prijatelja i kolega, tako i od Nikolijinih obožavalaca.

I mi se pridružujemo čestitkama, a verujemo da Jovanovićeva već sad razmišlja o gala proslavi povodom jubileja koji će proslaviti naredne godine.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije