Nikada ne biste ni pomislili na nju: Ova pevačica je prva ugradila silikone u Srbiji

13.05.2023

16:05

By

Neukusan potez pevača

PRINTSCREEN YOUTUBE

Estetske intervencije Zorice Brunclik bile su prve na estradi

U savremenom dobu, odlazak kod estetskog hirurga podlalo je rutinska stvar, skoro kao poseta zubaru, a ovom tretmanu pribegavaju mnoge žene, a javne ličnosti su posebno “ na udaru“ komentara posle neke od intervencija.

Pre 30 godina vreme je bilo drugačije, čak i na estradnoj sceni, te su žene koje su u ovom smislu poradile na sebi ćutale su o tome.

Pročitajte: Šok u Zvezdama Granda – Pevačica doživela infarkt na snimanju

Estetske intervencije Zorice Brunclik

Zorica Brunclik u mnogo čemu je bila korak ispred svog vremena, pa tako i kada je reč o „odlasku pod nož“. Implante je stavila davne 1986. godine, u Minhenu, nakon što se pojavila u filmu „Žikina dinastija“.


Folk zvezda o toj intervenciji nikada nije govorila, ali je njenu tajnu razotkrila Suzana Mančić.

Pročitajte: Poznata pevačica se odselila iz Srbije – Želim da živim tamo gde sam slobodna

Estetske intervencije Zorice Brunclik

− Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam je, oduševljena njenim poprsjem, ispitivala gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta. Sve mi je objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu čije ime, verovali ili ne, i danas pamtim. Zvao se Gerd Konten. On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle trideset godina. Hvala i Zorici i njemu – izjavila je voditeljka.

Pročitajte: Seku gurali i pljuvali u lice – Pevačica progovorila o najdubljim traumama

Estetske intervencije Zorice Brunclik

Pre dve godine tabloidi su pisali da je Zorica Brunclik izvadila silikone i iz grudi i iz usana, okrenula se zdravom načinu ishrane i upotrebi prirodne kozmetike, a tu odluku pozdravio je i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN YOUTUBE/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije