Nije manastir ipak za njega: Milan Stanković doneo neočekivanu odluku, Rada plakala od sreće kad je čula

15.09.2023

12:09

By

Pevač Milan Stanković

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ivan Vučićević

Milan Stanković vraća se na estradnu scenu, pesmu uveliko sprema

Na oduševljenje najpre svoje majke i sestre, a onda i fanova, Milan Stanković je okrenuo novi list i vraća se svojoj muzičkoj karijeri.

Rada je plakala od sreće kada je čula da neće otići u manastir. On joj neizmerno znači, a sada će moći da obnove svoju vezu i planiraju brak i porodicu – kaže izvor Sveta i objašnjava šta se desilo.

Milan Stanković

– Mislim da se Milan razočarao kada u avgustu nije dobio blagoslov da postane iskušenik. On se za to jako ozbiljno pripremao, sav se predao veri, mnogo je vremena provodio u manastiru Podmaine u Budvi, ma bio je rešen da život posveti Bogu. Onda je došla odluka igumana da još nije spreman. Nije mu to tako grubo rečeno, lepo je to otac Rafailo sročio, da treba da se podvizava u trpljenju i molitvi, da se smiruje…

Milan Stanković


– E sad, što je to toliko razočaralo i povredilo Milana ne znam, ali prelomio je. Svima nam je drago jer je on veliki muzički talenat i estrada bi mnogo izgubila da se odrekao karijere. Očito je iguman dobro pročitao njegovo srce i njegovu sudbinu. Izgleda da je Milanu Bog ipak namenio drugi put i da mu je zato dao tako veliki talenat.  Ne mora on da se odrekne vere, ali dobro je što je poslušao igumana. I dalje će imati božiji blagoslov, a biće na putu koji mu je suđen.

Milan Stanković

Milan se o svemu poverio Vesni Zmijanac koja mu je veoma blizak prijatelj i ona ga je podržala u novoj odluci, piše magazin SVET u novom broju.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije