Vojin Ćetković doživeo tešku nezgodu: Pukla mu je plućna maramica, sve je na doktorima

09.05.2023

22:05

Nezgoda Vojina Ćetkovića zadala mu je ogromne muke

Vojin Ćetković važi za pravog gospodina, talentovanog glumca i čoveka privrženog porodici, koji će učiniti sve za suprugu Slobodu Mićalović i ćerke Veru i Milu. Ono što javnost manje zna o proslavljenom umetniku jeste da je strastveni ribolovac, ali i da ga je omiljeni hobi umalo koštao života.

Pročitajte: Za prinovu nikada nije kasno – Sloboda i Vojin otkrili da njihova porodica uskoro postaje za broj veća FOTO

Nezgoda Vojina Ćetkovića

Naime, Vojin je na jednom pecaroškom izletu pao i probušio plućnu maramicu. Povreda je bila toliko ozbiljna da se našao na ivici smrti, ali se, srećom, sve dobro završilo. Nezgoda VojinaĆetkovića od tada se slavi kao drugi rođendan i bez izuzetka ode u crkvu da zahvali Bogu što je ostao živ. Javnost ne bi ni znala da je život glumca bio ozbiljno ugrožen da to jednom prilikom nije ispričao njegov prijatelj Dragan Čapkunović.

Pročitajte: Promenila mišljenje – Sloboda Mićalović tvrdi da ne podnosi narodnjake, a izašla u provod sa ovom folk pevačicom

Nezgoda Vojina Ćetkovića
Vojin me je jednom prilikom, dok smo snimali film u blizini Aleksinca, zamolio da odemo zajedno u crkvu da se pomolimo. Kada smo stigli, rekao mi je: „Sada ćemo da se pomolimo, na današnji dan sam zamalo izgubio život.“ Od tog događaja, kada je probušio plućnu maramicu i jedva ostao živ, Vojin svake godine obeležava taj dan. On je veliki vernik, i njegova žena takođe – ispričao je Dragan.

IZVOR: Hellomagazin

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije