Užasne vesti: Dragana Katić se srušila na snimanju, niko ne zna šta joj je, sinovi se mole za nju VIDEO

24.01.2023

19:01

Nezgoda Dragane Katić

Foto: Instagram

Nezgoda Dragane Katić zabeležena je pred kamerama

Nezgoda Dragane Katić koju je pre izvesnog vremena doživela na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ nimalo nije naivna. Popularna voditeljka prilikom pada na bini zaradila je hematom na kolenu koji je bio poprilično veliki, međutim uprkos nesnosnim bolovima izdržala je čitavo snimanje. Time je još jednom pokazala koliki je profesionalac.

Pročitajte: Pašće vam vilice – Ovaj svetski frajer je novi dečko Jovane Jeremić, voditeljka cveta od ljubavi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic)

Naime, Dragana je tokom snimanja, silazila sa velike scene, kada se saplela i nije uspela da održi ravnotežu, pa se srušila na pod. Tom prilikom je izvrnula zglob, a zatim se stvorio i hematom na kolenu. Prisutni su joj odmah pritekli u pomoć, a ona se na visokim potpeticama vratila na scenu i uprkos bolovima, nastavila sa radnim zadatkom kao da se ništa nije dogodilo.

– Boli me još uvek i ruka i noga, ali dobro. Kada sam pala, u roku od sekunde mi je pritrčao mladi kamerman, pitao da li mi je muka i odmah otišao po led. Masirao mi je nogu i pobrinuo se da mi bude bolje. Divno vaspitano i dobro dete – napisala je Katićeva i time otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

Pročitajte: Milan Milošević više ne radi na Pinku – Voditelj otkrio šta će raditi posle Zadruge

Nezgoda Dragane Katić zabeležena je kamerama, a ispod videa na zvaničnoj „Instagram“ stranici pomenute emisije usledili su brojni komentari i želje da se brzo oporavi.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije