Nataša Šavija i Stefan Karić uskoro na sudu – Nećeš se sa mnom zaj**avati

03.11.2023

15:11

By

Lepota Nataše Šavije

ATA IMAGES

Nataša Šavija je optužila Stefana Karića za nasilje koje se dogodilo 1. maja, na jednoj svadbi kada joj je naneo povrede, a uskoro će se naći na sudu

Posle optužbe za nasilje počele su da kruže glasine da je Nataša Šavija sve oprostila Stefanu, priča se već neko vreme, a Stefan Karić nedavno je u jednom intervjuu ispričao da Nataša nije dobila novac. Međutim, Nataša Šavija se sada oglasila i poslala oštre poruke.

Nataša Šavija

Nataša Šavijainstagram

– Hajde još jednom da te vidim u medijima, još jednom! Jer drugačije ne znaš, nego da pljuješ bezobrazluk! Neću ti se ja u*rati, nego oni s kojima si mi pretio, za šta imam i dokaze da si ih spominjao! Ako hoćeš, dostaviću ti njihove sve inicijale da znaš da ne pričam u prazno.

– Evo da li je nekom poznato ovo što mi je rekao: prvo mi nabraja kome je sve bitan (pritom te sve ljude ja znam i rado ću im dostaviti dokaze da pretiš ljudima okolo s njima, pričaš šta ne treba itd, pa mi kaže: ‘ja sam njima ključna karika za vezu sa vrhom, ja im trebam, tako da ako im ja kažem, ti ćeš nestati niko neće znati ni kako“.

– Te ljude neću pominjati jer su, vidi Boga ti, i moji prijatelji. Tako da sve lepo im dam, sklope kockice, nisu gluperde (kao ti) i to je to. I molim da me više niko ne podržava, da mi to kasnije jelte ne bi bilo nabijeno na nos! Sve sam uvek sama u životu i napravila i s**bala i uvek popravila, hvala Bogu, jer sam dovoljno inteligentna i logika mi je mnogo dobra, tako da ovo kako izađe izašlo je – napisala je ona, ali se tu nije zaustavila.

Nataša Šavija

Nataša Šavija


– Ako treba života da me košta, neka, toliko daleko ću ići, ali ću ti j m u p, onu koju ni ne spominješ, jer jelte živi u manjem stanu, raspadu žvalavi bezobrazni! Toliki bezobrazluk, da ne znam jel to igde uopšte dozvoljeno, da nakon onoga tetoviraš pištolj preko slova bivše devojke, nosiš majicu sa natpisom „može mi se“, i sad kažeš da ne daš devojci da ti kaže „volim te“, opet teror, zabrane, dominacija, ego, da ne nabrajam. Sa mnom se dečko više nećeš j**no zajebavati, to zapamti! Ako si me podcenio, dokazaću ti da si se grdno zaje*ao! Ako nema niko da stane na put toj bahatosti, evo ja ću, ‘niko i ništa’ – napisala je ona.

 

Nataša Šavija i Stefan Karić nisu u kontaktu

Podsetimo Stefan je u intervjuu koji je nedavno dao izjavio:

Stefan Karić

Stefan Karićfoto: Ivan Vučićević

– Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo…. Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, video sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim.

Još iz kategorije