Ovakve ovacije neki ne dobiju ni u finalu: Stigli snimci sa probe Luke Blacka, Liverpul oduševljen srpskim predstavnikom na Evroviziji

09.05.2023

15:05

Nastup Luke Black-a

PRINSTCREEN INSTAGRAM

Nastup Luke Black-a ostavio publiku bez daha

Pevač Luke Black včeras će se prvi put predstaviti evrovizijskoj publici pesmom „Samo mi se spava“. Luke večeras nastupa pod brojem 3.

Pročitajte: Oduševićete se kada vidite kako Luke Black prolazi na kladionicama za Evroviziju

Nastup Luke Black-a

Predstavnik Srbije već je održao probu pred publikom, a reakcije na njegov nastup su fantastične.

Spektakularna bina toliko se uklopila u Lukin nastup, da ga je publika pozdravila ovacijama kakve neki ne dobiju ni u finalu ovog takmičenja.


@eurovisionserbiaofficial Wow, just wow! The audience last night was amazing! Thank You for all the support. Vote tonight for Serbia, for Luke Black and number 3! 🦞❤️‍🔥🇷🇸 #serbia #lukeblack #samomisespava #esc #eurovision #eurovision2023 ♬ original sound – RTS | Eurovision Song Serbia

Inače, RTS je saopštio da će gledaoci ovo takmičenje imati priliku da prate na njihovom trećem kanalu umesto na prvom, zbog tragedije koja se pre nedelju dana desila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Pročitajte: Predstavlja nas na Evroviziji, a evo koji posao radi Luke Black

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

Pevač je izjavio da se ne oseća srećno zbog činjenice da mora da peva dok njegova zemlja tuguje, ali da je odlučio da nastupa na takmičenju i isti posveti Srbiji i nastradalima u masakru, a sa druge strane RTS i Luka vezani su ugovorom za ovo takmičenje.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije