Danijeli Rodić prekipelo: Ceca i prija zaratile zbog unuka, Bogdanu potpuno slomio porodični raskol

07.06.2023

17:06

By

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Instagram

Mlađi sin Veljka i Bogdane pravi je dasa

3. jun u domu porodica Ražnatović i Rodić od pre tri godine je posebno važan. Tada je na svet stigao Željko Ražnatović, stariji sin Veljka i Bogdane. Ove godine rođendanska proslava upriličena je u domu u Titelu zbog stravičnog gubitka koji se desio samo nekoliko dana ranije kada je Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Bogdana nakon krštenja ostavila Veljka – Cecina snajka se spakovala i odvela sinove

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Otkako se Veljkova supruga porodila sredinom aprila, oni su kratkotrajno prebivalište prebacili na adresu Ljutice Bogdana 3 jer je lakše prvih meseci bebinog života da borave u srpskoj prestonici. Međutim, čim Krstan ojača četvoročlana porodica se vraća u vojvođansko mestašce gde su svili dom pun ljubavi.

Pročitajte: Bogdana u strahu za Krstana – Suze i problemi usledili su odmah po rođenju sina

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Za vikend se slavilo u Titelu, a iako je proslava bila u krugu porodice i najbližih prijatelja, te nije bilo potrebe za preteranim sređivanjem, slavljenikov mlađi brat bio je skockan od glave do pete, što smo imali prilike da vidimo u nanovijoj epizodi dokumentarno-igranog šou programa „Ceca show.


Pročitajte: Orila se pesma do zore u Ljutice Bogdana – Evo kako i s kim su Ražnatovići proslavili dolazak malog Krstana na svet

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Neodoljivi dečak će tek za nekoliko dana napuniti dva meseca, a već nosi odelce i leptir mašnu. Na društvenim mrežama vodi se polemika na koga Krstan liči, ali jedno je sasvim sigurno – da je mlađi sin Veljka i Bogdane već pokupio sve simpatije bakinih pratilaca. Mališana je, sudeći po video snimku, najviše čuvala Ceca koja nije skidala osmeh sa lica.

– Veljko, rođen si da imaš čopor dece – prokomentarisala je pevačica.

Pročitajte: Vapaj od bolova ori se vilom na Dedinju – Bogdani Ražnatović se naglo pogršalo stanje nakon porođaja

Mlađi sin Veljka i Bogdane

Na društvenim mrežama povela se polemika o tome da Danijela Rodić zamera priji što je unuke prigrlila ka sebi, te da se često osete varnice u njihovom odnosu. Da li je to istina ili ne, sačekaćemo da vidimo u narednom periodu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije