Veliki razlog za slavlje u porodici Vlada Georgieva: Pevač ne može da sakrije suze radosnice

12.01.2023

18:01

mlađa ćerka vlade georgiev

Mlađa ćerka Vlade Georgiev niže uspehe

Pevač Vlado Georgiev sa svojom lepšom polovinom Milicom Samardžijom ima dve ćerke, starosti 5 i 7 godina. On se vešto trudi da privatnost sakrije od očiju javnosti, ali ne može a da se ne primeti koliko Vlado obožava njegove naslednice.

Pročitajte: Georgiev preterao – Pevača osudili zbog gnusnog poteza prema Sari Jo FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Georgiev Barba (@vladogeorgiev)

Crnogorski muzičar nije odoleo čarima društvenih mreža, te je podelio sa ostatkom sveta neke privatne momente.

Na Tviter nalogu, vidno preplavljen emocijama, postavio je fotografiju na kojoj Elena ima diplomu u rukama. Mlađa ćerka Vlade Georgiev je očigledno nasledila očev talenat za muziku.

Pročitajte: Sloba Radanović u šoku – Incident sa nastupa mogao bi zauvek da poremeti pevača

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Georgiev Barba (@vladogeorgiev)

Samo da prijavim da je moja mala sreća juče dobila prvu medalju i dve diplome, bila prva u dve kategorije u plesu – napisao je ponosni tata u opisu.

Slavlje u porodici Georgiev ne prestaje, kao i čestitke koje im neprestano stižu. U jednom intervjuu, pevač je otkrio šta mu je predstavljalo najveći izazov u odgajanju dveju malih devojčica:

Pročitajte: Sa njima sam spavao – Pevač izneo kompletnu intimu u javnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlado Georgiev Barba (@vladogeorgiev)

Ta dečija iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac.

Kako se ostvario kao otac, potpuno se posvetio porodici, a čini se da je mlađa ćerka Vlada Georgieva ipak tatina mezimica.

Pročitajte: Ljubav na pomolu – Ćerka Zdravka Čolića uhvaćena sa sinom poznate folk pevačice

mlađa ćerka vlade georgiev

Da podsetimo, Vlado Georgiev i njegova nevenčana supruga Milica, upoznali su se na snimanju spota za pesmu Iskreno. Tada je ona još uvek bila studentkinja Pravnog fakulteta, ali ta činjenica ih nije sprečila da započnu romansu, s obzirom da su se razumeli od prvog susreta.

Par je čak napravio i lažnu svadbu na kojoj su oboje rekli ne, i time pokazali svima koliko brak uopšte nije potreban da bi bili srećni.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije