Mina Vrbaški podnela krivičnu prijavu i DALA OTKAZ NA POSLU!

23.10.2023

19:10

By

Mina Vrbaški podnela krivičnu prijavu

IVAN VUČIĆEVIĆ

Mina Vrbaški

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški podnela krivičnu prijavu i dala otkaz u pet šopu u kom je radila

Mina Vrbaški je obavestila svoje pratioce da je dala otkaz u pet šopu ali i da je podnela krivičnu prijavu protiv NN lica i to zbog višegodišnjeg uznemiravanja. Upravo iz tog razloga Mina je, kako je obavestila pratioce i prestala da radi.

Mina Vrbaški podnela krivičnu prijavu

– Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosleđen nadležnom tužilaštvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnela prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uznemiravanja… Tri godine unazad! Jedva čekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila – napisala je Mina na svom storiju na duštvenoj mreži Instagram.

Nakon što je Mina Vrbaški podnela krivičnu prijavu, ona je sa pratiocima podelila i objavu da je raskinula ugovor te da više nije na starom radnom mestu.

Mina Vrbaški podnela krivičnu prijavu

– I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage… – napisala je Mina.

Podsetimo, Mina je jeda period bila van Sbrije kada je objavila i da se udala.


Mina je tada takođe na društvenoj mreži Instagram pričala sa fanovima na tu temu.

Još iz kategorije