Mima Karadžić konačno progovorio o novoj vezi: Evo da li je 35 godina mlađa koleginica njegova nova ljubav

11.09.2023

11:09

By

Mima Karadžić

ATA IMAGES

Mima Karadžić konačno progovorio o vezi sa Natašom

Mima Karadžić nedavno se našao u centru pažnje kada je u medije dospela vest da je u vezi sa 35 godina mlađom koleginicom. Glumac se nije oglašao povodom napisa medija, već je nastavio da uživa sa ženom za koju se sumnja da mu je nova partnerka.

Mima Karadžić

Mima i koleginica Nataša podgrejali su sumnje nedavno kada su se pojavili na „Sarajevo film festivalu„, a glumac je konačno oglasio povodom navoda vezano za njega i njegovu pratilju.

Novinari su bili slobodni, pa su pitali Mimu da prokomentariše navode da je sa Natašom u vezi. Iako bi se mnogi naljutili na ovakva pitanja, veliki glumac kao što je Mima svestan je da je javna ličnost i da će se ova pitanja, naravno, negde „provući“, te je uljudno odgovorio:

– Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu – rekao je Mima i dodao:


Mima Karadžić

– Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje – rekao je legendarni glumac za Story.

Mima je markantan muškarac, te ovo nije prvi put da se za njega vezuju brojne lepotice, a on do sada nije komentarisao svoj ljubavni život, jer želi da se fokusira samo na glumu.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije