Milica Pavlović šokirana: Evo šta joj je priredila devojčica kojoj je platila putovanje

07.09.2023

18:09

By

Milica Pavlović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Milica Pavlović dobila poklon od devojčice kojoj je platila letovanje u Turskoj

Poznate ličnosti se uvek rado odazivaju na humanitarne akcije i svakodnevno dele svoje storije na Instagramu kako bi narod pomogao unesrećenim ljudima i deci.

Milica Pavlović

Nedavno nas je Seka Aleksić oduševila gestom kada je devojčicu Miu, koju su vršnjaci maltretirali jer je romske nacionalnosti odvela na maturu, zajedno sa glumcima.

Tada su joj društvo pravili Stevan Piale i Ammar Mešić, svo troje učinili su divan gest za devojčicu koja je taj dan bila „zvezda mature“.

Milica Pavlović


Milica Pavlović upoznala je devojčicu Petru koja pohađa muzičku školu, a njeni roditelji ispričali su pevačici da nemaju novca da svojoj mezimici kupe flautu. Pevačica je kupila Petri flauti, a kako je nastavila druženje sa njom odlučila je da porodici i njoj uplati letovanje u Turskoj u jednom luksuznom hotelu gde su imali sve obezbeđeno.

Sada su oni rešili da se oduže Milici, te su sačekali pevačicu na aerodromu. Pevačica se vratila iz Portugalije, a onda se potpuno šokirala kada je ugledala Petru sa roditeljima.

Milica je odmah potrčala ka Petri i izgrlila je, a potom je sa njenom porodicom otišla na kolače.

– To je samo mali znak zahvalnosti zato što nam je ona omogućila jedno lepo letovanje u Turskoj rekla je Petra, a  potom je imala i poklon za pevačicu.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije