Porodica u suzama od sreće: Marija Kilibarda i Branislav Vučelić objavili najlepše vesti, čestitke se samo nižu

06.02.2023

15:02

Udaje se Marija Kilibarda

Foto: Ivan Vučićević

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić obradovali lepim vestima

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a tome svedoče i fotografije sa njene promocije nakita gde se nisu razdvajali jedno od drugog sa osmesima na licu. Iako ih mnogi zadirkuju pitanjem kada će stati na ludi kamen, oni se ne obaziru na to već se trude da žive živote baš onako kako njima prija.

Pročitajte: Marija Kilibarda srećnija nego ikada – Pokazala novog dečka pred prijateljima, Branislav i voditeljka ne skidaju osmeh s lica

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić

Foto: Ivan Vučićević

To su još jednom dokazali, otputovavši po najvećem snegu da posete manastir Ćelije nadomak Valjeva. Marija je podelila očaravajuće fotografije na Instagramu gde je pokazala da im pasije vreme nije smetalo u potpunom užitku koji su imali tog dana.

Možda je to znak da Marija Kilibarda i Branislav Vučelić  žele da svoju vezu prebace na viši nivo te da možda već razmišljaju o crkvenom venčanju, pokazaće se, ali njihova poseta manastiru pre nekoliko dana u svakom slučaju nije prošla nezapaženo. Par je, kako je Marija to kasnije opisala na instagramu, proveo divan dan u Valjevu u čijoj se blizini nalazi i pomenuta svetinja pa su upravo odatle podelili omiljene trenutke.

Pročitajte: Marija Kilibarda već šest godina na lečenju – Voditeljka posećuje psihijatra

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić

Foto: Instagram


Bane i Mara već par godina unazad su u stabilnoj emotivnoj vezi i pitanje je trenutka kada će rešiti da stanu pred matičara, ali i pred sveštenika. Poznati su kao hedonisti koji svoju vezu naročito grade na polju putovanja pa su do sada zajedno obišli dobar deo Evrope i sveta, a poseta Ćelijama lep je dodatak njihovom spisku.

Još iz kategorije