Sa snajom nije u dobrim odnosima: Majka Željka Joksimovića nije se pojavila na venčanju svog sina

16.03.2023

10:03

K1 televizija

Ivan Vučićević

Majka Željka Joksimovića nije bila na venčanju sina

Željko Joksimović i njegov brat Saša srećno su oženjeni i uživaju u skladnim brakovima. Saša Joksimović se pre 14 godina oženio Nevenom, a Željko se ženio dva puta. Prvi put se desilo sa Vesnom, a drugi put sa sadašnjom suprugom Jovanom, oni imaju sina Kostu i ćerke Anu i Srnu. Poznato je da su 2012. godine Željko i Jovana na Maldivima sklopili građanski brak, a dve godine kasnije u Beogradu su održali crkveno venčanje i svadbeno slavlje.

Pročitajte: Nisu u dobrim odnosima – Majka Željka Joksimovića otkrila zbog čega ne priča sa Jovanom

Majka Željka Joksimovića

Majka Željka Joksimovića nije bila na venčanju sina, u porodici Joksimović se poštuje običaj da majka ne prisustvuje crkvenom venčanju sina, pa je Vesna Joksimović, tada obavila sve potrebne pripreme za veselje. Ona je bila veoma uzbuđena kada je 2014. godine došlo vreme sklapanja braka njenog sina Željka, iako je srpski običaj da majka ne prisustvuje venčanju sina, Vesna je ipak bila tu kako bi podelila važne porodične trenutke sa svojim sinom i porodicom.

Pročitajte: Moderno i sa stilom – Ovo je dom Željka i Jovane Joksimović FOTO

Majka Željka Joksimovića

Ona je otkrila da obično ostaje kod kuće ili priprema sve u kafani za dolazak mladenaca, ali je izuzetno uzbuđena što njen sin sklapa brak. U međuvremenu, često se spekulisalo o njenom odnosu sa snajkom Jovanom, a Vesna je jednom prilikom progovorila i o tome, izjavivši da su se njih dve udaljile zbog njenog pitanja o unučićima. Nije krila koliko je veoma ponosna na sina i koliko je presrećna kakav odnos imaju.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije