Majka Nataše Bekvalac opet oduševila javnost: Ponovo dokazala da je sasvim obična žena uprkos porodičnoj slavi

24.07.2023

21:07

By

Majka Nataše Bekvalac

PRINTSCREEN YOUTUBE

Majka Nataše Bekvalac oduševila javnost

Iako je Nataša Bekvalac 20 godina na sceni, njena majka Mira za samo par minuta uspela je nakratko da baci svoju ćerku u senku svojim izjavama koje su postale viralne na društvenim mrežama.

Pročitajte: Pobegli u toplije krajeve kako bi se sakrili – Nataša Bekvalac sa novim dečkom razmenjuje nežnosti na plaži FOTO

Majka Nataše Bekvalac

Mirino komemtarisanje Natašinih provokativnih izdanja i spotova postalo je apsolutni hit, te su nekoliko dana mediji brujali samo o njoj, a klipovi iz Ami G Show-a ušli su u trending na Jutjubu.

Ipak, Mira ne dozvoljava da je popularnost ponese, te uživa u svom mirnom životu u Novom Sadu, a trenutno boravi u Čeneju gde njena ćerka Nataša poseduje kuću.

Pročitajte: Majčina tuga je neopisiva: Nataša Bekvalac u strahu za stariju ćerku, čini sve da joj pomogne FOTO

Majka Nataše Bekvalac


Gospođa Bekvalac iskoristila je topao dan kako bi se osvežila u bazenu, a na sebi je imala šeširić dok se nazirao žuti kupaći kostim u vodi.

Pročitajte: Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović ponovo zajedno – Odlučili se na veliki korak, pevačica sve priznala

Majka Nataše Bekvalac

Pratioci na društvenim mrežama pohvalili su to što je majka popularne pevačice u svojim godinama u veoma dobroj kondiciji.

Opšte je poznato da je majka Nataše Bekvalac oduševila javnost, jer ne živi na račun ćerkine slave, niti je prepotentna, već sasvim obična i inteligentna žena koja ima štošta da kaže.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN YOUTUBE/INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije