Majka Mirke Vasiljević stalno je na malim ekranima: Ova poznata dama glumičina je najveća podrška FOTO

28.08.2023

17:08

By

Majka Mirke Vasiljević

Majka Mirke Vasiljević veoma je uspešna u poslu kojim se bavi

Mirka Vasiljević idol je mnogim mladim damama u našoj zemlji. Uspeva da uskladi sve obaveze koji joj moderan način života nameće, uspešno gradi karijeru a na privatnom planu ostvarena je kao majka četvoro dece i posvećena supruga. Ipak, malo njih je upućeno u to da je i majka Mirke Vasiljević prepoznatljivo TV lice.

Majka Mirke Vasiljević

Verujemo da ste neretko sretali gospođu plave kose, tamnih očiju, pametnu i elokventnu kako govori o kontroli letenja u našoj zemlji. To je upravo Mirjana Vasiljević, od koje je Mirka pokupila samo najbolje osobine, ali i neverovatnu lepotu.

Majka Mirke Vasiljević direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i često je gost na televiziji gde govori o važnim pitanjima vazduhoplovstva.

Majka Mirke Vasiljević


Za vazduhoplovstvo se opredelila kao veoma mlada, sa samo 15 godina. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje, veoma odgovorne funkcije. Mirjana ističe da je posao kontrolora letenja veoma dinamičan i stresan jer se odluke donose u realnom vremenu, a radi se u okruženju gde nije sve predvidivo.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije