Majka Darka Lazića pod stresom: Otkrila i da li će Darko i Kaća posle svega praviti svadbu

24.08.2023

16:08

By

Venčanje Darka i Katarine

ATA IMAGES

Majka Darka Lazića potresena zbog jučerašnje drame njenog sina

Branka Lazić, majka popularnog pevača Darka Lazića, uznemirena je zbog jučerašnjeg incidenta kada je njen sin u Zemunu imao saobraćajnu nezgodu, a potom i završo u policijskoj stanici.

Majka Darka Lazića toliko se uplašila kada pogledala fotografije sa mesta nezgode, što je i normalno, s obzirom na to kroz šta je pevač prošao, ako i njegova porodica 2019. godine kada je imao težak udes kod Pećinaca.

Drako Lazić

– Jao, ništa me ne pitajte. Mislila sam da je to neka glupost i ovako sam danima pod stresom. Ne mogu da se oporavim od šoka kad sam videla slike slupanog auta, a on mi se ne javlja. Posle čujem da je priveden. Strašno. Niko mi ništa nije javio. Preplakala sam celo popodne. Tek mi se kasno sinoć javio da je sve u redu i da je on dobro – rekla je gospođa Branka za Kurir.

Majka Darka Lazića ne misli o svadbi sina, zahvaljuje Bogu što je živ

Mnoge sada zanima šta se dešava sa venčanjem Darka i njegove izabranice Katarine i da li će se ono održati ili pomeriti zbog novonastale situacije.


Darko Lazić

– Ma, kakva sad crna svadba? Nije mi ni do kakve svadbe sad, vidite šta nas je snašlo? To mi je sad na zadnjem mestu. Njihova stvar je da li će se venčati ili ne. Ako je Katarina ljuta na njega i hoće sve da otkaže, razumem je. Ne bih se ljutila na nju. I ja bi tako uradila u ovakvoj situaciji – rekla je ona.

Par se još uvek nije izjasnio povodom ovog slavlja koje ih očekuje, a možda im samo treba vremena da se oporave od turbulentnog dana koji je pevač juče imao, pa će tako i zajedno doneti odluku.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES/FOTO STAR RUMA

Još iz kategorije