Otišla je… Ana Bekuta se poslednji put pozdravila sa najbitnijom karikom u životu VIDEO

15.03.2023

11:03

By

Mrkin grob

IVAN VUČIĆEVIĆ

Majka Ane Bekute napustila je ovaj svet

Pevačica Ana Bekuta je objavila video na svom Instagram profilu kako bi obeležila smrt svoje majke Milice koja je preminula pre 40 dana. Majka Ane Bekute napustila je ovaj svet, u potresnoj poruci, pevačica je istakla da je gubitak majke gubitak čitavog sveta i da sa njenim odlaskom, izgubi se i jedno umeće kuvanja, poseban način postavljanja stola, istorija, porodica i poseban način voljenja.

Pročitajte: Tuga – Nakon Laćine smrti, Futu zadesila nova nesreća

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Njena majka je bila njena najveća podrška, i Ana je mogla da se osloni na nju u svakoj situaciji. Ona je takođe bila pokazivač pravog puta i učiteljica ljubavi, i obeležila je živote mnogih ljudi. Ana se na ovaj način poslednji put opros svoju majku da odmori u večnosti svoje ljubavi. Objavom ove poruke, pevačica je pokazala koliko je njena majka bila važna za nju i da će njena ljubav i uspomena trajati večno.

Pročitajte: Najstrašnije vesti iz doma Radoša Bajića, porodica zavijena u crno – Preminuo je sinoć

Tuga Ane Bekute

Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Ivan Vučićević

Još iz kategorije