Maja Nikolić OPLELA po učesnicima Elite, a za njega kaže da je FRAJER

18.11.2023

19:11

By

Maja Nikolić oplela po učesnicima rijalitija

IVAN VUČIĆEVIĆ

Maja Nikolić oplela po rijaliti učesnicima, ali je jednog ipak izdvojila

Maja Nikolić koja je doajen rijaliti programa i koja je veoma dobra drugarica sa Majom Marinković iskomentarisala je šta misli o Janjušu, ali i celom sadašnjem stanju u Eliti:

On je šmeker i on jako dobro zna da uživa. Za mene, voleti žene nije porok, e to sad što je ne odgovoran suprug to je druga stvar, ali meni je Janjuš što se rijalitija tiče odličan. Odlična uloga i da je samo malo disciplinovaniji, ali ne bolji nego da je još luđi, ali disciplinovaniji u smislu da ne pobegne mesec dana pred kraj, da može da izdrži veruj mi da bi on i Miki iz Kupinova bili davno pobednici u nekoj sezoni – kaže Maja Nikolić.

Janjuš je, privatno znam vole ga ljudi, deca napolju, vole ga ljudi, on je dobar lik, ima dobru dušu i zaista je fenomenalan, e to što je slab na lepe devojke pa to nije porok. On je sad slobodan, nije u braku i može da bira i sigurna sam da je bio sa svima njima – ističe Maja i dodaje:

– Sigurna sam da recimo sad ta Aneli nije zaljubljena u njega recimo, nego da se sve to glumi zbog kamere, njima svima treba kadar, a koji kadar je najbolji, pa najbolji je uz Janjuša. Onda on tako pravi priču, al za razliku od Cara, Zole, Bebice, on je visok, krupan, lepo izgleda i on priliči da zavrti priču, da puno devojaka bude oko njega.

PROČITAJTE I: Ša izašao iz rijalitija, pojavio se u sudu zbog razvoda, a tamo se desio neočekivani obrt

– Meni je najdraža njegova ljubav bila sa Majom Marinković, ja te klipove kad okačim na Instagram ja se smejem danima. Te njihove izjave, ja ih obožavam. Janjuš uopšte, to ništa nije izmišljeno, on zavrti priču i njemu uopšte ne smeta, zašto bi čovek bio samo u rijalitiju kad može da bude sa četiri devojke, sa pet – kaže Maja.


Maja oplela po rijaliti učesnicima

– Pa znaš koliko je dosadno, jedan dan traje kao godina. Rijaliti je gori od zatvora, pa sasvim je normalno, ako imaš glupe devojke koje će to uraditi radi kadra, ali one nisu glupe samo u rijalitiju, one su takve i privatno, one su napolju takve, to je kućno vaspitanje. Ako imaš takve devojke, što bi on spavao sam? – kaže Maja i nastavlja:

– Drugo, što bi on bio u ozbiljnoj vezi sa nekom od njih, kada može da ima sve njih zajedno. I da se ona zaljubila u Janjuša poznavajući Janjuša onda se nesrećno zaljubila, može samo da joj slomi srce. Jedina koja je umela da izađe na kraj sa Janjušom je Maja. On stvarno kao da je bio omađijan. Meni su najslađe Janjuševe izjave kada kaže ja stvarno ne znam šta je bilo meni da ja budem sa Majom. On je stvarno bio zaljubljen i to je bila velika ljubav, meni je bilo koja sledeća ljubav sa Aneli ili bilo kojom spram njegove fatalne veze sa Majom sve mi je to smešno.

Maja Nikolić oplela po rijaliti igračima ali je nju izdvojila kao posebnu koja čim „mrdne repom napravi haos“

– Verujem ja, možda se Aneli zaista zaljubila, ali je mislim da je Janjuš pregoreo on ti je sad veteran rijalitija, a on sada da se zaljubi više neće nikad veruj mi. Janjuš je uvek bio zaljubljen i voleo je lepe devojke, Maja odličnom izgleda i ona je jedino umela njega da smiri, verovatno su oni odgovarali jedno drugom, jedino što su oboje bili ljubomorni i zato verovatno nisu mogli funkcionisati, ali meni su oni bili super par – kaže Maja i dodaje:

– Maja gde god uđe mrdne repom i napravi haos. To je rijaliti to je fora jer ljudi takve su priče napolju, evo mala Maja, ja je zovem mala Maja jer može dete da mi bude i sad smo se čule pre ulaska u rijaliti trebala je da uđe i otišla je u Rim i čule smo se i videle.

– Preslatka je, ja joj pričam par puta, ne možeš joj dati savet, ona je i pametna i zna kako da se ponaša, ona ima takav temperament voli sve da se vrti oko nje. Sedele smo u jednom delu grada u restoranu, i zaista svi momci  prosto se svi okreću za njom, ona zaista lepo izgleda uživo, svi vole lepe devojke – kaže Maja koja je već osmislila i kako i sve organizovala u rijalitiju.

Maja oplela po rijaliti učesnicima

– Ona je za sve ovo vreme postala rijaliti igrač i ona voli da uđe u priču samo da bi rastavila Janjuša i Aneli, a da bi se osvetila njemu što je patila, meni je to zabavno. Meni je to super, znači ja bih sve sad tamo ubacila tamo, ja i Maju i da spava krevet pored Aneli, da bude Maja između Aneli i Janjuša. Zadatak da spavaju njih troje zajedno u krevetu. Na tajnom ostrvu i Janjuš sa njih dve, Aneli će umreti, probaće da iskopa oči Maji. Maja uopšte nije naivna tako da Maja će praviti haos. Ona ako bude odlučila da upropasti tu vezu, ona će to uraditi, a ako bude htela da ima gard i da kazni Janjuša da ne bude sa njim, onda neće biti. Prema tome sve zavisi od nje – kaže Maja.

Još iz kategorije