Maca Diskrecija oplela po Teodori Džehverović, OTKRILA TEŠKU ISTINU

11.11.2023

16:11

By

Maca Diskrecija oplela po Teodori

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Maca Diskrecija oplela po Teodori Džehverović iako joj, kako kaže želi sve najbolje

Uspela je sebi da obezbedi stan i kola i da se preseli u Beograd što je bila njena velika želja. Maca Diskrecija prvi put otkriva i da je zbog švaleracije sa jednim poznatim političarem bila privođena. Tada u policiji su joj uzeli mobilno telefon i kaže da se baš napatila i da je imala jako velikih problema. Iako ima nadimak diskrecija, upravo zbog toga što kaže da je sačuvala puno brakova. Sa druge strane sada je Maca Diskrecija oplela po Teodori Džehverović, a otkrila je i šta misli o Aneli, Luni, Maji kao i da je prati Filip Car.

Ona kaže i da je bila često na meti ljubavnikovih žena. Sada se bavi snimanjem filmova za odrasle. Kaže da isključivo snima sa onim sa kim voli i ko joj se dopada i da muškarci moraju da budu bez tetovaža kako ih ne bi prepoznale komšije ili njihove žene ili devojke. Međutim Maca otkriva i da je redovno prati Filip Car:

– Pa ima ih dosta koji su me baš muvali, kažem ima iz politike i to ne bih smela da kažem tako nešto. Pa vidim da me dosta prati na lajvovima, Filip Car me dosta prati. Pa da baš i juče me pratio na lajvu. Pa nije mi pisao, verovatno da ne bi bio upadljiv ali eto recimo on. Ali nije on moj tip, daleko od toga. Nismo se nikad upoznali lično. Nismo se nikad upoznali on i ja – priča Maca i osvrće se na karijeru Teodore Džehverović i tvrdi da bi i ona mogla da ostvari isto da je uradila:

Maca Diskrecija oplela po Teodori

Teoroda Džehverovićfoto: Ivan Vučićević

– Da ali ja nisam kao Teodora imala želudac da se poturim pod nekog matorca, e to je moj problem bio. Želim joj sve najbolje iskreno, ali mislim da je to sakrila…. Ali je sakrila zbog svog uspeha, ali ne zameram joj mislim da je to iskoristila, on je nju probio, opet neko mora da te probije da bi bio u tom svetu ali iskreno želim joj sve najbolje. Pa nije, nije, mora neko da te probije danas, znači ne možeš sam da se probijaš. Pa ja sam se sama borila i nisam do kraja izgurala tu priču. Snimam na konto svog tog svega, finansiram se sama – priča Maca koja ne krije da je na sebi radila jagodice, usne i da će raditi grudi po četvrti put sledeće godina. Za Maju Marinković i za njenu guzu u koju je stavila silikon ima sledeće objašnjenje:

Maca Diskrecija oplela po Teodori


– Mislim da ne bi trebalo, Maja Marinković i sve te devojke koje povećavaju guzicu, mislim da ne bi trebalo da radiš guzicu ako nećeš da budeš erotski model, mislim da je to onako strana za erotske modele. Znači to rade u Americi. Znači devojke koje se bave tako snimaju filmove za odrasle, to rade one, tako da ona ako neće da bude onda nema potrebe. Upoznala sam jednom na blic, mislim da može samo malo da bude pametnija da bi napravila neki veliki uspeh inače mnogo brzopleta, mnogo onako brzo razmišlja, ali mislim da će to njoj doći s godinama neke stvari – priča Maca i otkriva šta zna o Aneli jer je i sama rodom iz Tuzle:

Maca Diskrecija oplela po Teodori

Aneli Ahmićfoto: Ivan Vučićević

Pošto je Maca Diskrecija oplela po Teodori nastavila je o Aneli Ahmić za koju je čula neke stvari

– Za Aneli sam čula pošto sam ja isto iz Tuzle rodom i čula sam da je bila sa nekim likovima i tako to, ali u svakom slučaju mislim da je ona iskoristila sve to što joj se dešava, na neki svoj način da unovči to sve tako da ne mogu da budem tu ni na čijoj strani. Svako se bori za komad hleba tu. Pa loše priče uglavnom da, baš je na lošem glasu, jer Tuzla je mala sve se zna, ali opet kažem ona je tu da se bori da zaradi za svoje dete – otkriva Maca i osvrće se na Lunu Đogani:

– Luna mi je ostala u lepom sećanju. U korektnim sam odnosima sa Lunom i ja joj želim sve najbolje ima divnu porodicu i sve, ali iskreno mislim da je i ona tu negde izgubila sve to. Mislim da je trebalo da ostane u medijima. Pa loše mi je ako napravi neki uspeh i sve, da se povlači iz medija a od toga živiš, on a i dalje od toga živi, ona se znači povlači i onda to neće biti dobro kao ranije što je bilo, znači moraš da održavaš to, dolaze nove generacije ti moraš da opstaješ svakako – završava Maca za Hype Tv.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević, printscreen

Još iz kategorije