Luna Đogani dalje mora sama sa ćerkom: Marko odlučio da se povuče!

09.11.2022

11:11

Simpatija Lune Đogani

IVAN VUČIĆEVIĆ

Luna Đogani bez Marka u vlogovima

Luna Đogani i njen muž Marko Miljković čekaju drugu bebu, a uporedo vode i dva kanala na Jutjubu i od pregleda lepo, međutim, Marko je sada odlučio da se povuče sa snimanja, te da sve prepusti Luni!

Pročitajte: Luna Đogani doživela nezgodu

Luna Đogani će sama voditi jutjub kanal

Njih dvoje su, inače, započeli projekat Siktermanija, u sklopu kog će objaviti 31 snimak, po jedan svakoga dana u mesecu.

– Marka nećete videti, zato što više ne želi da se snima. Prosto, odlučio je da odustane od toga, ne ide mu. Kaže da se ne slika lepo, neće da bude na Siktertjubu, tako da, od sad ćete samo gledati mene i Miu – izjavila je Luna, pa otkrila kada stiže druga beba:


– Ne znamo još tačno, ali verovatno da će biti jun, kao i Mia. Ne znam kako se desilo, kao da smo planirali. Sa Miom sam saznala 18. oktobra da sam trudna, sada 21. oktobra. I isto je sada šesta nedelja, kao što je bilo sa Miom – rekla je Luna na koju je uloga majke i te kako fino delovala, pa izgleda lepše nego ikada, a puca i od samopouzdanja koje joj je usadio suprug Marko!

Pročitajte: Luna Đogani špijunira Marka

Kako je objasnila, dok je trudna sve joj je ravno i do Kosova I ni oko čega se ne nervira:

– Mnogo sam normalnija, smirenija, kada sam trudna. Kada nisam onda sam ‘drama queen’, histerija… Ljudi su mi rekli da sam slatka, mila. Mirisi mi smetaju, to sam primetila, meso ne jedem, nisam jela ni u prvoj trudnoći. Neka mučnina mi bude, po tome sam shvatila da se nešto dešava – dodala je Luna.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije