Anđela i Ana će poludeti: Ova žena čeka Zvezdanovo dete?

17.03.2023

22:03

Honorar Zvezdana Slavnića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ljubavnica Zvezdana Slavnica u drugom stanju

Ana Ćurčić je priznala u Zadruzi da je Zvezdan napolju varao sa radnicom iz kockarnice gde se redovno kocka.

Pročitajte: Kuma Ane Ćurčić potpisala ugovor – Ovo su svi detalji ulaska Milene Kačavende u Zadrugu, ovo je rekla pred ulazak

Ljubavnica Zvezdana Slavnića

Inače, kako kaže izvor koji takođe ide u spornu kockarnicu, Zvezdanova ljubavnica, navodno, čeka njegovo dete, ali mudro ćuti i čeka svojih pet minuta!

– Ta devojka je klinka kao i Anđela, ali je namazana. Čim je saznala da je, navodno, trudna, povukla se i skovala pakleni plan – otkriva izvor „Scandal“-a i dodaje:

Pročitajte: Zvezdan Slavnić napustio zatvoren prostor – Pušten kako bi otišao na groblje

Ljubavnica Zvezdana Slavnića

– Kako se šuška sada po kockarnici, ona nema nameru da izlazi u javnost i daje bilo kakve izjave, ali čeka da Zvezdan izađe s namerom da mu na kartu deteta uzme sve pare do dinara. Ona je zatreskana u njega kao i Anđela, ali isto tako ima u planu i da ga opelješi. E sad, kako će to da izvede, nemam pojma, a ne bi me čudilo da ga ima u šaci i da može da ga ucenjuje, i to ne samo bebom koja je, navodno, na putu. Kada za to saznaju Ana i Anđela, tek će da bude karambol, verujte mi, njih sve tek čeka rijaliti napolju kada izađu, ovo je haos što gledamo, a pravi se tek zakuvava. Kako će ova mala što je mudro prosula priču samo u kraju da je trudna da se ponaša, videćemo, ali svakako verujem da će da im pomrsi konce – zaključio je naš izvor.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije