Zvezdan Slavnić napustio zatvoren prostor: Pušten kako bi otišao na groblje

01.01.2023

14:01

Okršaj Lepog Miće i Miljana Vračevića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Foto: Ivan Vučićević

Ljubav Zvezdana prema Kseniji uvek je bila pod lupom medija

Na grobu pevačice Ksenije Pajčin osvanuo buket sa sedam predivnih belih ruža i jedna crvena u providnom celofanu sa ceduljicom zataknutom između listova i kratak ispisani tekst: „Zauvek tvoj Z.“

Pročitajte: Aleksandra od leta planirala Dejanu da zabije nož u leđa – Sve se dogovorila sa Carem, Zvezdanom i Milicom

Ljubab Zvezdana prema Kseniji

Ljubav Zvezdana prema Kseniji je večna

Da li je reč o gestu nekog obožavaoca ili ne, tek samo dva dana pre toga iz dvogodišnjeg pritvora pušten je Zvezdan Slavnić, bivši dečko i najveća ljubav pokojne Ksenije Pajčin, koji je u kruševačkom Okružnom zatvoru služio kaznu zbog šverca narkotika.

Pročitajte: Ovo je Sara, ćerka Zvezdana Slavnića, samo je godinu dana mlađa od Anđele FOTO


Ljubav Zvezdana prema Kseniji

Kako su mediji pisali, on je veoma teško primio vest o njenom ubistvu, toliko se potresao da su, budući da mu je zdravlje loše, lekari morali da mu daju lekove za smirenje. Kako su tada pisali mediji, Slavnić je danima bio utučen zbog tragičnog kraja „ljubavi njegovog života i zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je zbog operacije srca iz Kruševca hitno prebačen u bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu“.

Pokojna pevačica je u svom poslednjem intervjuu u emisiji „Skandalozno“ na TV „Košavi“ upravo Zvezdana pomenula kao svoju prvu ljubav i da joj je najteži raskid u životu bio upravo s njim.

IZVOR: SVET PLUS

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije