Nisu ni godinu dana u braku, a već ljubi drugu ženu: Hana Huljić očajna zbog Petrove izdaje FOTO

06.02.2023

16:02

Krštenje ćerke Petra Graša

Foto: Ivan Vučićević

Ljubav Petra Graša i Hane Huljić odoleva raznim iskušenjima

Petar Grašo i Hana Huljić za nekoliko dana proslaviće prvu godišnjicu braka kada će ujedno i krstiti ćerkicu Albu u Splitu gde su zasnovali porodično gnezdo. Na nedavno održanoj dodeli MAC nagrada, hrvatski pevač govorio je koliko mu podrška supruge i ćerke znače i da se trudi svaki slobodan trenutak da provede u društvu omiljenih devojaka.

Pročitajte: Vesnino srce ovo neće izdržati – Nikolija zbog Relje okrenula mami leđa, Zmijančeva očajna

Ljubav Petra Graša i Hane Huljić

Foto: Ivan VučićevićIVAN VUČIĆEVIĆ

Iako za Graša svi imaju samo reči hvale kako je požrtvovan suprug i otac, njegov najnoviji potez sa jednog nastupa ostavio je u šoku svakog ko je ugledao snimak na kome on doslovno grize svoju obožavateljku za nogu. Na video zapisu koji je postao viralan na Tik Toku vidi da obožavateljka stoji na bini pored njega, a on joj prilazi i grize je za nogu, a uz to je i nasmejan.

Snimak je postao viralan i iznenadio je mnoge Grašove pratioce, međutim, nije poznato zbog čega je pevač došao na ovu ideju, niti šta tačno ovaj postupak znači.

Pročitajte: Lepe vesti – Udala se Nina Badrić, osvanula fotografija sa venčanja

Ljubav Petra Graša i Hane Huljić

Foto: Tik Tok printscreen

„Šta je ovo?“, „Šta je napravio? I zašto?“, „Šta udari„, pitaju se korisnici društvenih mreža.

Naravno, ovaj potez kada fanovi malo bolje razmisle i jeste karakterističan za Graša budući da je on uvek pozitivan, nasmejan i da ume da napravi šalu i atmosferu na sve moguće načine. Nadamo se da je i njegova supruga na isti način doživela pevačevu šalu i da ljubav Petra Graša i Hane Huljić zbog ovog snimka neće biti na ispitu tik pred važan dan u njihovim životima.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije