Više ne krije sreću: Anđelka u zagralju novog dečka blista, prva zajednička fotografija FOTO

16.01.2023

21:01

Ljubav Anđelke Prpić

Foto: Instagram

Ljubav Anđelke Prpić svakodnevna je tema medija

Otkako se u medijima pronela vest da je popularna glumica Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju, čini se da svakog dana ima neka nova zanimljivost iz njenog privatnog života. Ništa ne bi bilo u toj meri praćeno da otac deteta nije najbolji prijatelj Anđelkinog bivšeg muža, Darija Prpića.

Pročitajte: Dario Prpić priznao – Nije mu svejedno zbog Anđelke i bivšeg druga FOTO

Ljubav anđelke prpić

Foto: Instagram

Reč je o Marku Žugiću, koji radi kao event menadžer u Beogradu na vodi. Dobro obavešteni izvori tvrde da su neistinite priče da je on ostavio verenicu sa kojom je proveo dvanaest godina zbog glumice. Naime, pre određenog vremena Marko je stavio tačku na ljubav koja je trebalo da bude krunisana brakom, razlog raskida je nepoznat. Dok u njegov emotivni život nije ušetala Anđelka, on je bio u kraćoj romansi sa koleginicom.

Prpićka se povodom novog izabranika dugo u medijima nije oglašavala, sve do pre nekoliko dana kada je izjavila da je loše vesti i naslovi i te kako pogađaju jer to sve čita i njena porodica. Bilo kako bilo, čini se da ljubav Anđelke Prpić i Marka cveta i da se zgodni dasa odlično uklopio u glumičino društvo.

Pročitajte: Anđelka Prpić trudna, ovaj frajer je otac deteta kojeg krije od očiju javnosti

Ljubav Anđelke Prpić

Foto: Instagram

Naime, juče su rođendane proslavili Anđelkini bliski prijatelji, Branislav Trifunović i Slavko Beleslin. Tom prilikom osvanula je i prva fotografija Anđelke i Marka zagrljenih. Na slici se jasno vidi da glumica cveta u Žugićevom naručju.

Pročitajte: Oglasila se posle tračeva – Anđelka progovorila o svemu što se piše

Ljubav Anđelke Prpić

Foto: Instagram

Kako se po medijima spekuliše, ljubav Anđelke Prpić i Darijevog nesuđenog kuma biće uskoro krunisana brakom. Pripreme za venčanje kriju i od najbližih jer žele da sve prođe u najvećoj tajnosti.

 

Još iz kategorije