Ljuba Perućica postao tata, porodila se Katarina Kolozeus, a evo i koje ime su ponosni roditelji dali sinu

09.11.2023

08:11

By

Ljuba Perućica postao tata

instagram

Ljuba Perućica postao tata, njegova supruga rodila je dečaka kom su dali ime Aleksej

Ljuba Perućica postao tata i odmah se oglasio na društvenoj mreži Instagram i istakao da je Katarina Kolozeus noćas oko tri sata ujuturu na svet donela njihovo prvo dete.

Koliko je srećan što je uplovio u novu životnu ulogu podelio je sa pratiocima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

– Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu – piše u objavio ponosnog tate.

Ljuba Perućica postao tata i zahvalio se zbog toga svojoj ženi

U nastavku objave Ljuba se zahvalio svojoj ženi Katarini Kolozeus što mu je podarila sina jer je to mnogo priželjkivao.


– E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ – napiso je Ljuba Perućica jutros na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i tako sve pratioce obavestio o svojoj novoj životnoj ulozi.

SLIKE: instagram

Još iz kategorije