Brena otkrila detalje o Aleksandri Prijović – Umornu sam je pokrivala ćebetom – a onda priznala i zašto se rasplakala na njenom koncertu

13.11.2023

21:11

By

Lepa Brena otvorila dušu vić

foto: Ivan Vučićević

Lepa Brena otkrila detalje o Aleksandri Prijović i iskreno progovorila o tome da je ona jedina razume

Lepa Brena je sa Aleksandrom Prijović prošla kroz teške trenutke tokom priprema za koncerte a sada je otvorila dušu i iskreno ispričala koliko je uz nju i koliko je razume.

Brena je otkila detalje o Aleksandri Prijović koji nisu bili poznati javnosti i ispričala kako je kod nje dolazila umorna.

– Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se šćućurila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila ćebetom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vreme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da uradi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razume kroz kakav je ona trnovit put prošla – rekla je Brena.

Lepa Brena otvorila dušu

Fok zvezda je otkrila da je teška životna priča Aleksandre Prijović posebno ganula.

– Puno puta sam sedela sa njenom majkom i sa njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za celu tu njihovu priču. Ona je žena, a nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Srećna sam što je uspela. Majke kada udaju ćerke one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba da prođe njena ćerka i kakav je život. Da treba da prođe kroz brak, razumevanje, rađanje dece, uspone i padove… – kaže prena i nastavlja:


– Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora da čuva i pazi njihovu ćerku, jer svaka žena je lavica koja može puno da voli, ali može da bude i opasna. Kažu ne diraj lava dok spava, a ja ću reći ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu – rekla je Brena.

Lepa Brena je na koncertu zaplakala a sada je iskreno ispričala i zašto se to desilo

Kada se pojavila na bini sa Aleksandrom Lepa Brena je na koncertu zaplakala jer su je ponele emocije.

Lepa Brena je na koncertu zaplakala

Lepa Brenafoto: Ivan Vučićević

– Kada mi se sve sublimiralo kroz šta je ona prolazila, jednostavno sam zaplakala. Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svetlija i uspešnija, a da sve ružno zaborave…- rekla je Brena za „Blic dan“.

Još iz kategorije