O ovome se dugo ćutalo: Novak Đoković je bio u teškom stanju, otkriveno i kako se izlečio

18.05.2023

17:05

Lečenje Novaka Đokovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Lečenje Novaka Đokovića posle teškog perioda nije bilo lako

Novak Đoković često je boravio u Visokom kako bi u Bosanskim piramidama pronašao lek za svoje probleme, ekskluzivno saznaje SCANDAL!

Po tvrdnjama doktora Semira Osmanagića najboljeg poznavaoca Bosanskih piramida i njihovog isceljujućeg Nole je baš tamo pronašao preko potrebni mir i lek za večinu svojih problema!

Pročitajte: Novak zanemeo od bola – Njegova smrt desila se iznenada, strašne vesti saznao je na meču

Lečenje Novaka Đokovića

On govori o tome zbog čega je najbolji teniser sveta fasciniran Bosanskim piramidama:


– Prvo Novaka interesuje istorija Balkana, istorija Srbije, istorija Bosne, i to prava istinska istorija a ne ona koju su nama nekada nametnuli Antička Grčka i Rim, a danas London, Beč, Berlin i Vatikan. Drugo njega interesuje priča o energiji. Piramide su energetski pojačivači i on je toga svestan. Treće interesuje ga priča o Tesli. Tesla je istraživao suptilne energije, takozvane skalarne talase koje mi merimo na vrhu pirameide sunca – istakao je Osmanagić, i dodao treba pomenuti i nutricionizam:

Pročitajte: Vest koja je uzdrmala svet – Povukao se Novak Đoković

Lečenje Novaka Đokovića

– Posebno netretiranu vodu, sve te priče fizički, duhovni i lekoviti aspekt su važni a sada kada je napravio i teniski kompleks sve se nekako uklopilo u život kao i u život njegovih članova porodice – priča doktor Semir.

Osmanagić je takođe ispričao i kakav je bio utisak Novaka Đokovića kada je jednom izašao iz piramide nakon što je izgubio meč na Rolan garosu kada je izgubio od Nadala:

– Nakon što je izašao iz piramide potpuno je zaboravio na poraz, bio je nasmejan vedar, ponovo je osvojio visoku vibraciju, prema tome to mesto jeste čarobno – priča doktor Osmanagić.

Pročitajte: Đokovići u haosu – Novaku hoće da uzmu sve i unište karijeru

Lečenje Novaka Đokovića

Inače Đoković je već neko vreme oduševljen Visokim i često ga posećuje. Takođe doktor Osmanagić tvrdi da postoje dokazi da su hodnici piramida dozvoljavali ljudima da leče plućne probleme. Prema dokazima koji postoje ljudi koji nisu mogli da dišu nakon što su prošli kroz piramide prodisali su.

O svemu tome postoje i zapisi u raznim delovima sveta međutim energija ovih piramida nikada nije do kraja izučena niti postoji bilo kakav pisani dokaz ili bilo kakava pisana potvrda o tome da su one čudotvorne, ali tu zaista nešto postoji.

Naime piramide su napravljene od betona koji danas nikako nije poznat pa je pitanje kako su u to vreme kada su pravljene uopšte postojala takva vrsta betona. Inače ove piramide su otkrivene pre dve decenije i tada su bile jedine piramide koje su se nalazile u Evropi posle Egipta, zbog svega toga Novak voli da pronalazi mir baš u Visokom.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije