Lazar Ristovski zaprosio 39 godina mlađu devojku? Sa bivšom suprugom prvi put na istom događaju

06.11.2023

18:11

By

Lazar Ristovski

foto: Ivan Vučićević

Lazar Ristovski

Lazar Ristovski ne krije da je zaljubljen u 39 godina mlađu koleginicu, a danas se prvi put u javnosti pojavio na istom mestu na kom je bila i njegva bivša žena

 

Glumac Lazar Ristovski već danima je glavna tema u medijima i to upravo zbgo svoje 39 godina mlađe devojke, koja je inače i njegova koleginica, Anica Lazić.

Ono što je svima zapalo za oko su fotografije koje dele na društvenoj mreži Instagarm na kojoj ističu koliko vremena provode zajedno. Inače, upravo na istoj društvenoj mreži pre samo nekoliko dana „pale“ su i rođendanske čestitke Lazaru, a na Anicine reči komentari su se samo nizali.

Anica i Lazar Ristovski

Anica i Lazar Ristovskiprintscreen instagram

Inače, Anica je sada takođe na Instagramu objavila i jednu fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, među kojima ima i onih koji se pitaju „Lazar Ristovski zaprosio 39 godina mlađu devojku?“.

Anica Lazic

Anica Lazicprintscreen instagram


Iako Anica ove navode nije komentarisala nijednog trenutka niti bilo šta pričala na ovu temu, na njenoj ruci se vidi prsten koji je upravo bio povodom za te komentare, prenose mediji.

Danica i Lazar Ristovski na istom događaju

Inače, danas su se na istom događaju prvi put nakon razvoda našli i Danica i Lazar Ristovski koji nisu sedeli jedno pored drugog.

Danica Ristovski

Danica Ristovskifoto: Ivan Vučićević

 

Danica je kako prenose mediji sedela pored jednog sina dok je Lazar sedeo pored drugog koji je vodi konferenciju i koji je režirao seriju povodom koje je konferencija bila i organizovana.

IZVOR: Blic

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram

Još iz kategorije