Futa je mrtav: Dan nakon pronalaska Laćinog beživotnog tela, Marinina kuma otkrila jezive detalje

21.12.2022

21:12

Laćina smrt

Foto: Youtube printscreen

Laćina smrt dokrajčila je Futu

Milan Laća Radulović pronađen je mrtav 19. decembra u Tel Avivu na ulici, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović slomljen je od bola i kako prenose mediji, ne otvara vrata nikome.

Pročitajte: Ovo su pesme koje je napisao Laća – Jednu su svi pevali tokom godine

Laćina smrt

Foto: Instagram

Marinina dugogodišnja prijateljica i kuma, Marijana Petrović smogla je snage da progovori za sedmu silu pa je otkrila da je juče odmah nakon objavljivanja vesti o tragičnom odlasku mladog tekstopisca otišla kod Fute. Rečima ne moće da se opiše kako Marinin suprug izgleda nakon saznjanja da mu je preminuo i drugi sin. Laćina smrt je razorila njegovog oca, on ne može da govori, u užasnom je stanju:

– Ne znam šta da vam kažem, bila sam kod Fute juče i čovek je mrtav. Kako bih vam opisala tu situaciju, ja sam van sebe, a ne on – kazala je odmah Marijana i dodala da detalji i uzrok smrti još nisu poznati:

Pročitajte: Ovako je Laća izgledao samo tri dana pred smrt – Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod FOTO

Laćina smrt

Foto: Ivan Vučićević

– Ne znamo ništa jer je on u tim trenucima bio sam. Izašao je iz hotela noću, verovatno u izlazak i to se desilo na ulici – kazala je Petrovićeva i dodala da se Futa svakodnevno pre tragičnog ishoda čuo sa sinom:

– Futa se svakog dana pre toga čuo s Laćom, a onda nije mogao da ga dobije dan i po i prijavio je njegov nestanak – ispričala je Marijana i potvrdila da će tekstopisac biti sahranjen pored pokojne majke Marine i brata Miloša. Laćina smrt zavila je u crno njegovog oca jer je sa njegovim odlaskom izgubio apsolutno sve.

Još uvek se ne zna datum sahrane, a kako se po medijima spekuliše posmrtni ostaci Milana Radulovića biće dopremljeni iz Tel Aviva za Beograd u nedelju.

IZVOR: Informer

SLIKE: Youtube printscreen

Još iz kategorije