Kuća Slobe Radanovića vredna POLA MILIONA EVRA, sve je čist luksuz, kupatilo od mermera, a tek da vidite spavaću sobu

24.10.2023

18:10

By

Kuća Slobe Radanovića

foto: Ivan Vučićević

Sloba Radanović

Posle renoviranja kuća Slobe Radanovića izgleda kao iz filmova

Pevač Sloba Radanović u Višnjičkoj banji je kupio kuću vrednu pola miliona evra koju su on i njegova supruga uredili potpuno po svom ukusu.

Sloba je dobar deo ušteđevine uložio i u renoviranje kuće koja sad aodiše luksuzom. Oni su sve radove oko kuće i u kući završili pre dolaska prinove, a nedavno se pohvalio i kako sada sve izgleda.

Kuća Slobe Radanovića

Sve u njihovom domu je potpuno novo i odiše luksuzom, a ovaj par je mislio na svaki detalj. sve je pod konac, od dvorišta, preko bazena, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, pa do najsitnijih detalja.

 

Kuća Slobe Radanovića je do tančina osmišljena i uređena po njihovom ukusu

Sloba je snimio svaki detalj kuće, a počeo je od hodnika te pokazao kako su mislili i na lampe na zidodovima, bukvalno na svaki detalj. Posle toga je prešao na jednu od spavaćih soba koju su takođe opremili po svojoj želji, a onda je prešao na snimak kupatila koje je u tamnim tonovima, sa providom tuš kabinom, zatim je snimio i spavaću sobu u kojoj je i krevetac za Damjana.


Kuća Slobe Radanovića

Apsolutno sve je uređeno baš po njihovom ukusu, te ne sumnjamo da ova porodica uživa u svakom trenutku porvedenom u svom domu.

Inače, kuća se prostire na čak 809 kvadrata. Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom. U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo kada su je kupovali.

Kuća Slobe Radanovića

 

Jelena se podsetimo nedavno požalila na Instagramu na kom je itekako aktivna kako najmlađi sin ne spava lepo te je istakla:

Kuća Slobe Radanovića

– Jednostavno ne spava noću, nikada. Grčevi, zubi, prehlada… Počinjem da mislim da je ovo u stvari „ne spavam, jer sam tako u mogućnosti“.

Na fotografiji koju je postavila tom prilikom su Sloba i Damjan, njihov zajednički sin, a podsetimo Jelena iz prethodnog braka ima još dva sina koji se odlično slažu sa pevačem što je ona često pokazivala na Instagramu.

Još iz kategorije