Aleksandra i Filip podelili najsrećnije vesti: Za devet meseci stiže najveća radost FOTO

16.01.2023

22:01

Sin Aleksandre i Filipa

Foto: Instagram

Koncert Aleksandre Prijović zakazan je za kraj septembra

Aleksandra Prijović niže uspeh za uspehom. Svaka nova pesma slušanija je od prethodne, iako se to često čini nemoguće. Čini se da joj ruže cvetaju kako u privatnom životu gde se pre skoro četiri godine ostvarila kao majka sina Aleksandra, tako i na poslovnom gde čini poteze na kojima joj koleginice zavide.

Pročitajte: Nije sve kao što izgleda – Prijovićka odbila Filipa, Živojinović ovo nije očekivao

Koncert Aleksandre Prijović

Foto: Instagram

Danas puni sve klubove i hale širom Evrope, i njene pesme spadaju među najpopularnije na Jutjub platformi. Prethodna godina za nju je bila i više nego uspešna, počela je sa albumom „Zvuk tišine“ koji je oborio sve rekorde slušanosti na muzičkim platformama, a koliko je svojim vrednim radom i trudom postigla kao i koliko je voljena i poštovana od strane brojne publike.

Naime, koncert Aleksandre Prijović zakazan je za kraj septembra. Ona je prva učesnica popularnog takmičenja „Zvezde Granda“ koja pravi veliki solistički koncert.

Pročitajte: Šok otkriće – Aleksandra Prijović i Brena su rod?

– Regionalna koncertna turneja “OD ISTOKA DO ZAPADA” kreće iz Beograda 29.09.2023. Pre zvanicne objave i početka prodaje karata dajemo vam priliku da rezervišete svoje mesto u Areni na vreme. Dugo sam sanjala o ovome i jedva čekam da vidite šta smo vam sve pripremili. Volim vas – napisala je, a ova vest naišla je na prelepe reakcije armije njenih fanova koji su sa nestrpljenjem čekali ovaj događaj.

Mlada pevačica već dugo nema slobodan dan kada su u pitanju nastupi, za svaki njen koncert traži se karta više, te ne čudi opšte oduševljenje koje je nastupilo nakon njenog saopštenja, a Bobina snaja je sa bendom pripremila i poseban repertoar, te će koncert Aleksandre Prijović nesumnjivo biti pravi spekltakl.

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije