Mama, znam da sada plačeš! Prija se sa bine obratila majci u suzama, posvetila joj ovu pesmu FOTO

28.09.2023

22:09

By

Severina i Aleksandra Prijović poruka

Ivan Vučićević

Aleksandra Prijović

Koncert Aleksandre Prijović u beogradskoj Areni prvi je u nizu od tri zakazana, bina je uređena u obliku simboličnog slova

Večeras, u četvrtak, u 20:30 časova počinje prvi od tri zakazana nastupa, a izgleda da je pevačica prvi koncert Aleksandre Prijović u beogradskoj Areni posvetila sinu i sebi. Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak bine koji jasno sve otkriva, a to možete videti i na našim fotografijama budući da je Aleksandra simbolično tražila binu u obliku slova A.

Koncert Aleksandre Prijović

Ivan VučićevićIvan Vučićević

Aleksandra presrećna zbog pune beogradske Arene

Pevačica je koncert otvorila numerom „Od istoka do zapada“, kako njena turneja i nosi naziv, a suze su pale već na samom početku, u toku emotivnog govora budući da je ovaj koncert Aleksandre Prijović ostvarenje njenog sna o kom sanja 15 godina.

Koncert Aleksandre Prijović

Ivan Vučićević

 


– Prvi put, kad sam prolazila pored Arene, to je bio moj prvi dolazak u Beograd, kada sam rekla: „Mama zamisli da jednog dana imam ovde koncert“. To se tada činilo nemogućim, ali uz vašu ljubav i podršku, sve je moguće. Mama sigurno plačeš sad – započela je pevačica govoreći o svom spektaklu u Areni, a potom dodala:

Pročitajte: Ceca ne da tron – Ja sam još živa, šta ima Aleksandra Prijović da me nasleđuje

Koncert Aleksandre Prijović

Ivan VučićevićIvan Vučićević

– Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima, sigurno će biti i večeras tako. Želim da zajedno plačemo, želim da ovo bude veče za pamćenje i da uživamo svi zajedno – rekla je pevačica i time otvorila prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni za koji je zaslužan i njen suprug Filip Živojinović.

Pročitajte: Slađa i Đani stigli prvi na Prijin koncert, majka Borka u suzama – Moja Aleksandra je velika zvezda FOTO

Koncert Aleksandre Prijović

Ivan VučićevićIvan Vučićević

Aleksandra večeras blista u žutoj toaleti, koja je, verujemo, samo jedna u nizu kombinacija koje će večeras nositi.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije