KOLEGINICA JE UDOMILA Jana danas uživa u luksuzu, a zbog prvog albuma je porodicu ZAVILA U CRNO

20.11.2023

14:11

By

Jana danas uživa u luksuzu

foto: Ivan Vučićević

Jana Todorović

Jana danas uživa u luksuzu, zbog prvog albuma je porodicu zavila u crno, a koleginica je „udomila“

Jana Todorović sada uživa kao kraljica, zarađuje i ima dosta novca. Međutim mnoge njene kolege kažu da u poslednje vreme na taj način ubija tugu koja je mori od kad je ostala bez sestrića.

Ono što malo ko zna je da je Jana Todorović objavila svoj prvi album koji nije prošao nikako, a njenu porodicu je finansijski zavio u crno.

– Ja sam prvi album snimila tačno 1991. godine dok sam živela na Kosovu. Mirko Kodić mi je radio 8 aražmana, izdala sam album kad je bilo vreme PGP-RTB. Nijedna pesma nije prošla. Nažalost. Bile su lepe pesme, i moj otac i majka sećam se da su prodali traktor, deo njive da bi mi sve to isfinansirali i na kraju kad je je bilo završeno sa albumom da izguramo sve to nismo imali maltene novac ni za put do Beograda, a ne da se pojavim u nekoj emisiji, tako da sam se ja zaista razočarala bila – kaže Jana.

– Izgubila sam i volju i da se bavim ovim poslom i da nastavim dalje, vratila se dole na Kosovo. Ja se nikad nisam odselila sa Kosova nego kad smo radili te pesme. Otac me vozio do Beograda i opet se vratimo nazad, nekad nismo imali naravno za hotel, nisam znala šta su hotelske sobe, spavali smo kod strica i kod tetke – kaže Jana.

– I onda svratimo u neku samoposlugu ili kad odlazimo, prolazimo kroz Kruševac, bila je na autobuskoj stanici neka pekara gde kupimo da se obezbedimo da imamo punu kesu onih kiflica i po dva jogurta. Da bi sve to moji roditelji izgurali mi smo ostali u dugovima i ništa to nije prošlo i ja sam zaista bila razočarana i napravila sam pauzu – iskrena je Jana.

Jana danas uživa u luksuzu i otkriva kako je Marina Živković udomila i našla joj muža

– Ja sam pevala u Kosovskoj Mitrovici u domu JNA. Mi smo radili bendovski i tad su bendovi zvučali, imali smo nove pesme, probe su se radile maltene pre svakog nastupa i svirke su nam trajale od 8 naveče pa do 12. I treba da gostuje Marina Živković sada već i naša kuma, i nešto je kasnila – kaže Jana.


– Neka gužva u prevozu i sad ja sam imala nastup, ja sam pevala neke pesme onda najavljujemo Marinu, i ona uzme mikrofon žena i kaže pre nego što krenem da se izvinjavam zašto sam kasnila ovo ono, želim samo da pohvalim ovu devojku koja je sad pevala, ja ne znam ni kako izgleda, meni se na momente činilo da peva Snežana, na momente Dragana, na momente Ceca i želim da kažem ako bude nešto snimala napraviće posao. I eto, to se tako desilo – kaže i nastavlja:

Jana danas uživa u luksuzu

Marina Živkovićfoto: Ivan Vučićević

– Posle mesec dana, ustvari te večeri ja sam prišla kod nje da se upoznam. Nisu tad postojali telefoni da se slikamo, ona kaže meni e slušaj me ti, ti ne možeš da ostaneš ovde, znaš ti koja boranija sve snima albume, ti ideš vani. Ne, ne, ne ja imam dečka, ja imam bend ovde kakvi ne dolazi u obzir. Ona kaže, imam jednog momka koji otvara lokal u Minhenu i treba dobar bend i pevačicu. Ja ću te upoznati sa njim i ja ću mu da ti broj telefona. Kažem da da ali ja bez benda ne idem. Ona standardna naša priča kad imaš i dečka u bendu, i sve.

– I to se desilo u julu, možda u avgustu mesecu mi radimo svaki dan, imamo svadbe dogovorene, to se amaterski radilo ali razbijali smo dole na Kosovu stvarno. I ona nije mogla da me dobije, ustvari Ivan nije mogao da me dobije, jedno 15 dana zvao i zvao. Pošto je on otvarao lokal u oktobru u Minhenu – kaže Jana i nastavlja:

– I dolazi moja sestra i kaže e molim te zove me neki Todorović ajde javi mu se svaki dan više sramota me dečka da lažem više. I ajde ja se javim kaže ja sam po preporuci Marijane Živković i od treme nije ni mogo da pogodi ime. I kaže jesi ti zainteresiovana kažem da ali sa bendom, kaže jel možeš da mi pošelješ video snimak da ja čujem kako vi svirate, ja kažem, ne ne iskreno da ti kažem momak to ne možeš ti da osetiš dok ti ne vidiš uživo kako to izgleda i dok ne čuješ, stvarno nisam imala nikakvu nameru zato što sam stvarno bila i u ozbiljnoj vezi i nikad ne bih rekla da će ti se to desiti – kaže pevačica.

Jana danas uživa u luksuzu

Jana Todorovićfoto: Ivan Vučićević

– Ivan je došao dole i ljubav na prvi pogled. Ja sam došla da pevam kod njega u lokalu, dole u Minhenu. Onda orkestar nije došao što je i normalno. Ja sam sredila da samo ja dođem da orkestar bude slobodan. Tako da eto to je istinita priča i dolazi Marina da gostuje kod Ivana i kaže, slušaj ti mala ja sam tebe poslala da ti pevaš ovde ili da te udomim. Ja kažem bolje ovo drugo iskreno. Tako da je i Marina Živković kumovala  i naša venčana kuma je – priča Jana.

Još vesti iz sveta estrade pročitajte u novom broju nedeljnika Scandal! koji je u prodaji

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije