Katarina Grujić u teškom stanju: Pevačica se danima bori sa temperaturom, infuzija jedva pomaže

26.08.2023

19:08

By

Katarina Grujić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Katarina Grujić se bori sa temperaturom

Katarima Grujić danima muči muku sa temperaturom i bakterijskom infekcijskom. Pevačica je nekako smogla snage i nastupala u Tuzli.

Katarina Grujić

Popularna pevačica nije želela da izneveri svoju publiku, ali telo bilo jače od njene želje, te joj se stanje naglo pogoršalo.

Kako ni infuzija, niti vitamini ne pomažu, pevačica je prinuđena da otkaže nastup u Beogradu.

Ovu vest potvrdila je osoba koja je zaduzena za pevačicin odnos sa javnošću.


Katarina Grujić danima na infuziji

– Što se tiče nastupa Kaće Grujić, koji je trebalo da se održi večeras na jednom poznatom beogradskom splavu, nažalost, biće odložen zbog lošeg zdravstvenog stanja. Danima se bori sa visokom temperaturom i bakterijskom infekcijom, koju ni infuzije, ni antibioci nisu uspeli da izleče. Sinoć je, uprkos lošem zdravstvenom stanju nastupala u Tuzli i danas je još gore – rekao je pevačicin PR, prenosi Republika.

Katarina Grujić

I sama pevačica se oglasila u medijima i objasnila javnošću šta joj se dešava ovih dana.

– Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda jos jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali – rekla je pevačica za Blic.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije