Ana Bekuta najavila kraj karijere: U sve su umešani astrolog i Saša Popović

30.09.2023

14:09

By

Karijera Ane Bekute

Ivan Vučićević

Ivan Vučićević

Karijera Ane Bekute traje od daleke 1985. godine, a vrhunac je dostigla sredinom dededesetih kada je drastično promenila imidž

Pevačica Ana Bekuta i jedna od omiljenih članica žirija u Zvezdama Granda u 64. godini zvanično je otišla u penziju. Karijera Ane Bekute traje od daleke 1985. godine kada je izbacila hit pesmu „Ja nisam rođena da živim sama“ koja je i dan-danas glavna numera na njenim koncertima, ali i na veseljima širom regiona.

Karijera Ane Bekute

Ivan VučićevićIvan Vučićević

Ana Bekuta je četiri decenije u samom vrhu popularnosti na estradi

Decenijama je uspešno radila i trajala, pa ne čudi što je karijera Ane Bekute imponzantna, a sada je došlo vreme da i ona malo predahne, doduše samo na papiru. Kako prenose domaći mediji, pevačica je prvu penziju dobila u martu ove godine, ali nema nameru da prestane sa radom.

Karijera Ane Bekute

Ivan VučićevićIvan Vučićević

Pročitajte: Ana Bekuta nekada je živela u trošnoj kućici – Pevačicina prošlost izašla na videlo, nije joj bilo lako kada je odlazila za Beograd

– Pevaću dok sam živa, o penziji ne razmišljam- rekla je Ana pre samo pet godina, a prošle je pak za Grand portal potvrdila da zapravo Saša Popović i ona nikada neće biti pravi penzioneri, kao i da će karijera Ane Bekute trajati dok je ona živa.

Karijera Ane Bekute

Ivan VučićevićIvan Vučićević


– To mi je rekla moja astrologica, nema šanse da odem u penziju, kaže „Ti i penzija, ma nema šanse. Ti kao i Popović koji se stalno izvlači da je u penziji“, ali Popoviću i meni nema penzije, radićemo ovo dok smo živi – istakla je Bekuta koja je početkom meseca, tačnije, 6. septembra napunila 64 godine, međutim, te godine joj po izgledu niko ne bi dao.

Pročitajte: Nova ljubav ušetala je tiho i vratila joj osmeh na lice – Ana Bekuta uživa na primorju, a evo ko joj pravi društvo FOTO

Karijera Ane Bekute

Bekuta planira da radi i u penzijiIVAN VUČIĆEVIĆ

– Najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život. Hvala vam na bezbroj rođendanskih čestitki i lepih želja. Čovek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života- poručila je Ana, a rođendansko iznenađenje priredili su joj prijatelji na snimanju „Zvezda Granda“.

Još iz kategorije