Jovana Jeremić otkrila pikanterije o novom dečku – Konačno mogu reći da imam partnera

20.11.2023

21:11

By

Jovana Jeremić otkrila detalje

Ivan Vučićević

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić otkrila detalje nove veze i priznala kakav joj je novi partner

Voditeljka jutarnjeg programa Pink televizije, Jovana Jeremić, ponovo je zaljubljena.

Jovana Jeremić krije ko joj je osvojio srce, ali ne krije da od njega dobija lepe i skupocene poklone.

– Tačno je… Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvek javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni… Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo – kaže Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić otkrila kakav je ovaj dečko u odnosu na prethodne

Kao što je poznato voditeljka uvek iskreno kaže kada je zaljubljena a kada dođe vreme za to ona otkrije i identite svog muškarca.

Voditeljka Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić, Ekskluziv.rsPRINTSCREEN YOUTUBE

– Svi muškarci pre njega su bili slabići… Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe – otkrila je voditeljka u emisiji „Premijera“.


Jovana je jednom prilikom pričala i kakav muškarac mora da bude te otkrila:

– Ostvarila sam se i sebi kupila nekretnine u Beogradu. Ne treba mi da mi on daje, sama sam zaradila, on mora da mi daruje, da se brine i da vidim da sam mu važna. Reč ljubav ništa ne znači. Muškarac, kada voli ženu, mora da joj skine zvezde s neba, a, ako takvog ne nađem, nikada se više neću udati. Tačno znam šta tražim, mora da zna šta ja volim i da mi to učini jer ja to zaslužujem. Volim samo njega, nisam žena koja vara, lojalna sam i znam da volim najlepše na svetu. Svi moji bivši od kojih sam ja odlazila će uvek reći da ih je najviše na svetu volela Jovana Jeremić. I svi bi opet bili sa mnom. Moraju da se sklope kockice. Ja sam Kleopatra i kraljica spektakla.

Još iz kategorije