Pojavio se snimak napada na Slobinu ženu: Oglasila se i Jelena, evo šta je rekla o nasilju bivšeg muža

15.06.2023

13:06

By

Sloba Radanović otvoreno

Ata images

Jelena Radanović napadnuta pred detetom, sada se pojavili i snimci

Nedavno je supruga Slobe Radanovića, Jelena, imala brutalan sukob sa bivšim suprugom. Sve što je bilo poznato jeste da je pevačeva supruga napadnuta, a sada je stigao snimak sigurnosnih kamera koje su snimile ovaj sukob.

Pročitajte: Poseban dan za Radanoviće – Sloba i Jelena objavili lepe vesti

Jelena Radanović napadnuta

Do snimka je došla ekipa popularne emisije „Paparazzo Lov“ gde se jasno vidi da u automobil ulazi njen sin, koji boluje od autizma, potom Jelena koja pokušava da se pozdravi sa sinom, a potom je bivši izvlači iz automobila i obara na pod.

Pročitajte: Taman se skućili, a već odlaze – Evo gde se sele Jelena i Sloba Radanović


Jelena Radanović napadnuta

Snimak je šokirao snimak i već se uveliko priča o njemu, a ispod video klipa svi osuđuju čoveka koji je napao ženu pred detetom. Podsetimo, Sloba je u tom trenutku bio u inostranstvu gde je imao nastup.

Nakon napada, pre nego što se pojavio snimak, Jelena je otišla u Urgentni, a potom i u policiju. Pripadnici sedme sile kontaktirali su Jelenu nakon što se pojavio šokantan snimak, ali ona nije želela da komentariše.

Pročitajte: Propustio je ovaj važan dan – Jelena Radanović objavila srećne vesti, Sloba na službenom putu FOTO


– Ne bih ništa da komentarišem na tu temu. Hvala što ste pozvali, ali o tome ne bih ni jedno jedino slovo – rekla je Jelena za Kurir.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije