Jelena Radanović bije bitku sa zdravljem: Sve je počelo u trudnoći, problemi su uzeli maha FOTO

05.09.2023

20:09

By

Jelena Radanović

ATA IMAGES

Jelena Radanović bije bitku sa zdravstvenim problemima

Sloba Radanović celo leto nastupao je širom regiona, ali se istovremeno trudio da svaki slobodan trenutak provede s porodicom. Jelena i deca pružali su mu podršku, a za čitavu porodicu Radanović ovo je bilo specijalno leto jer je prvi put na moru bio njihov naslednik Damjan. A, ako je suditi po snimcima i fotografijama koje objavljuje pevačeva lepša polovina za njih leto još uvek nije gotovo.

Jelena Radanović

Ovaj zaljubljeni par i dalje uživa u toplijim krajevima, a supruga Slobe Radanovića objavila je snimak na kome otkriva da im je na odmoru divno, ali da se ona ipak bori sa nekim problemima, koji su izdaleka gledano neprimetni.

– Evo istina… Hiperpigmentacija, alergija na sunce zbog hormona i trudnoće, proširene vene, koje ne znam da li možete da vidite… Celulit vam neću pokazati – požalila se Jelena svojim pratiocima na Instagramu, pa nastavila:

Jelena Radanović


– Ovaj gospodin u vodi grmi, a ima isto dete kao ja – rekla je šaljivo lepa Jelena, a uz opis videa je napisala:

– Zaboravih da kažem da mi opada kosa i da po temenu imam nešto slično temenjači. Gde je ovde pravda pitam.

Jelena Radanović

Iako je Slobina supruga sve ovo rekla kako bi se našalila, istina je da se žene u trudnoći i posle nje suoče sa svim problemima koje je navela Jelena Radanović.

Ono što je naročito pohvalno je to što je gospođa Radanović pokazala sve svoje nesavršenosti i lice bez šminke, što javne ličnosti veoma retko rade. Međutim, i pored svih „nesavršenosti“, Jelena je na račun izgleda dobila niz komplimenata.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije