Jelena Karleuša priznala sve: Pesmu Insomnija je trebalo da otpeva sa velikom zvezdom, a evo ko joj je uništio planove

24.08.2023

11:08

By

Jelena Karleuša

ATA IMAGES

Jelena Karleuša o zabrani i Milanu Stankoviću

Jelena Karleuša nedavno je objavila albume „Alpha“ i „Omega“, a pre par dana je iste i promovisala spektakularnim eventom na Beogradu na vodi.

Jelena Karleuša

Pevačica je bila sazvala konferenciju za štampu gde je najavila nastum na kome će pevati sve pesme sa albuma, a potom i najavila da će njeni albumi izaći i kao CD i kao ploča, jer je do sada publika imala priku da ih sluša samo putem streaming servisa.

Karleuša se potom presvukla u kožnu haljinu gde je sako od novinara imao priliku da se „osami“ sa pevačicom i postavi joj sva pitanja.

Jedno od njih je bila i saradnja sa Milanom Stankovićem na pesmi „Ludilo“, što označava i pevačev manji povratak u muzičke vode, a Jelena nesumnja da svi možemo da očekujemo i njegov veći povratak na scenu.


Jelena Karleuša

– Zašto se ne bi vratio? Ja ne znam stvarno gde je on otišao, ali svako ima svoje razloge i svoje borbe i odluke. O tome bi najbolje trebalo da porazgovaraš sa njim i sigurna sam da će on u jednom momentu pričati na tu temu – rekla je pevačica za Kurir.

Godinama unazad pričalo se da je trebalo Milan i Jelena da pevaju pesmu „Insomnija“, ali da je na put tome stao Saša Popović. Pevačica je bila prinuđena da nađe zamenu, pa je Milanov deo otpevao Mirza Hamzić.

Jelena Karleuša

Pevačica je sada potvrdila ove glasine.

– Istina je sve što se pisalo o ‘Insomniji’. Ja sam još tada njega zvala. Još tad mi se Milan sviđao. Ali, evo desilo se da 150 godina kasnije mi imamo zajednički rad na ovako divnoj pesmi – rekla je pevačica.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA

Još iz kategorije