Dijani Đoković prekipelo: Sad je jasno da joj je Saška draža, a evo zbog čega ne podnosi Jelenu

15.06.2023

20:06

By

Majka Novaka Đokovića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Jelena Đoković izluđuje svekrvu, za sve je kriva hrana

Supruga i majka najboljeg tenisera sveta malo, malo, pa navodno imaju nesuglasice, o čemu je svojevremeno u jednom intervjuu govorila i sama Dijana Đoković. Naime, svako malo Jelena Đoković izluđuje svekrvu, a izbor namirnica koje koriste je jedini krivac za njihove nesuglasice.

Pročitajte: U naš dom stiže devojčica – Jelena i Novak Đoković posle Rolan Garosa otkrili srećne vesti o prinovi

Jelena Đoković izluđuje svekrvu

Odavno je poznato da su Jelena i Novak Đoković zastupnici zdravog života, a samim tim i zdrave ishrane, te s tim u vezi i vaspitavaju svoju decu i od mkalih nogu im stvaraju zdrave navike, međutim, mnogi se oko toga ne slažu sa njima, između ostalih i Dijana Đoković.

Pročitajte: Ovo niko nije znao – Dijana Đoković je jedna od najboljih drugarica popularne folk pevačice

Jelena Đoković izluđuje svekrvu

Jelena često govori na temu ishrane, pa se njena svekrva brine i nervira jer smatra da njen način ishrane za decu nije dobrar. Kako je Jelena jednom prilikom objasnila, Stefan je od kada se rodio, prvih godinu dana konzumirao i meso i ribu, pa je kasnije prešao na biljnu, a Tara je od rođenja na biljnoj ishrani i kako kaže Jelena, oboje su savršeno zdravi i obožavaju povrće, ali to mišljenje ne deli i Dijana, pa ne čudi što Jelena Đoković izluđuje svekrvu.


Pročitajte: Milica Todorović više ne želi da ćuti – Otkrila šta se desilo između nje i Đokovića pre devet godina

Jelena Đoković izluđuje svekrvu

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom i objasnila zašto Jelena Đoković izluđuje svekrvu.

Pročitajte: Izašla iz okvira klasike – Jelena Đoković u papreno skupoj kombinaciji, u ovakvom izdanju je nikad niste videli

Jelena Đoković izluđuje svekrvu

Dijana je takođe objasnila da ona sa unucima ima poseban odnos, te da kada su kod nje, ne važe pravila Jelenine ishrane.

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“ – otkrila je svojevremeno Dijana.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević/Printskrin

Još iz kategorije