Ana Ćurčić gađala Zvezdana, pa otkrila sve o mučenju u braku: Anđela se uplašila, poverovala Ćurčićevoj? VIDEO

24.02.2023

14:02

Izlaganje Ane Slavnić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Izlaganje Ane Ćurčić šokiralo sve u Beloj kući

Ana Ćurćić odlučila je da više ne ćuti o dešavanjima u braku sa Zvezdanom Slavnićem, te je sinoć doživela nervni slom kada je Lepi Mića branio Anđelu Đuričić i njenog, sada već bivšeg, partnera.

U jednom momentu, Ana ništa nije mogla da kaže od rasprave Miće i Miljana Vračevića, pa je udarila šakom o sto, počela da urla, potom se unela u lice Zvezdanu.

Pročitajte: Ana je folirant? Zbog ovih reči niko ne veruje Zvezdanovoj bivšoj

Izlaganje Ane Ćurčić

– Pi**etino smrdljiva, je**u ti mater do kraja rijalitija, celu ću ti masku skinuti! Ispred koje žene stojiš, pa ćeš njega onda da pljuneš. Ti si zavoleo?! Što si došao ovde. Sve ću pokazati i šta je kocka i šta je maltretiranje, što si mene i moju decu uništio, glodaru jedan smrdljivi, što si me ostavio bez krova na glavom i mene i moju decu i zbog toga došao p***o ovde da je**š. Sve ću da iznesem, kako si me tukao, kako si mi maltretirao decu i prokockao sve što imam – urlala je Ana u suzama na Zvezdana.

Slavnić joj je kratko poručio da će biti tužena zbog svojih reči, što je još više razbesnelo Anu:

Pročitajte: Ti mu nisi žena – Anđela odlučila da se bori za Zvezdana, pa pred svima ponizila Anu

Izlaganje Ane Ćurčić

– Milena, Biljana, sve što znate o mom životu, gde sam spavala kod vas, gde sam bežala, na kojim sam lekovima završila, sve dajte u novine! S***m ti se u ljubav, ja sam ti pored svega što nisi imao dala. Ti ćeš da pričaš o spuštenim roletnama. Sram te bilo, g***o jedno! Sve si zaslužio i sve ću reći. Muka mi je da ne mogu ništa da kažem, jer nisam imala pravo glasa. Kada ti nešto kažem, dobijem batine, sram te bilo! Ja te čekam iz zatvora, nemoj da ti pismo izbacim u javnost. Obećao je da me neće tući, da ću biti gospođa i da neću raditi tri posla. Prodavala sam igračke, da bi imali da jedemo, prodavala sam dve godine svoju garderobu, a to je samo deo. Zato nisam došla samo zbog prevare, meni je ona najmanja stvar. Idi j**i samo to znaš i da radiš – urlala je Ana.

Za sve to vreme, Anđela je sedela skamenjena i gledala malo u Zvezdana, malo u Anu i činilo se kao da je na momente poverovala suparnici.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: YOUTUBE/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije