Ti mu nisi žena: Anđela odlučila da se bori za Zvezdana, pa pred svima ponizila Anu

23.02.2023

12:02

Ljubavnca Zvezdana Slavnića

PRINTSCREEN YOUTUBE

Izjava Anđele Đuričić ostavila sve bez teksta

Anđela Đuričić smogla je snagu i po prvi pust sasula Ani Ćurčić šta misli o njenom braku sa Zvezdanom Slavnićem.

Dok je prethodnih dana uglavnom ćutala i povlačila se u izolaciju kako se ne bi susrela sa Anom, sada je odlučila da joj kaže u lice da joj kaže da će se boriti za Zvezdanovu i njenu ljubav.

Pročitajte: Anđela ostavila Zvezdana – Ana skočila, unela joj se u lice i počela da urla na nju, uletelo obezbeđenje

Izjava Anđele Đuričić

Đuričićeva je stavila do znanja Ani da nije Zvzedanova ljubavnica, jer, kako ona navodi, ona i Slavnić nikad nisu ni bili u braku.

– Što se tiče ovoga, sama je rekla gospođica, pošto je Zvezdan nikad oženio. Ja sam rekla u ponedeljak šta sam imala, rekla mi je pitanje kad sam mu prebacila neke stvari koje mene bole, a razgovor nismo obavili. Ona se umešala u našu vezu, kao njegova bivša žena, pitala me je: „Ako je tvoja emocija toliko velika zašto ne bi prešla preko toga?“, ja sam pitala zašto ne pređe preko mene ako je emocija toliko velika. Znate se 30 godina, nije vas oženio, burmu nikad niste dobili, kao ni on od vas. Ne može preko mene da mu pređe samo jer je javna scena, da se desilo u spoljnom svetu, kao što je bila devojka pre ulaska i 2015. za tu pred ulazak je saznala kad je ušao, a te godinama unazad je znala i prešla preko toga. Meni je Zvezdan sve pričao i znala sam da je vara. Ako je nju uvredilo pitanje, nije moja stvar. Nisam velika Anđela Đuričić ,ali ispada da jesam. On je imao šta je imao sa Aleksnadrom, kad nije bio sa mnom družio se sa Majom, ali pokušavam da budem sa njim i pokušavaću da sklonim stvari kao da se nisu ni desile, tako isto može i ona da pokuša, to nije uvreda nego istina – glasila je izjava Anđele Đuričić.

Pročitajte: Totalno druga osoba – Ana Ćurčić je ranije drugačije izgledala, evo šta je sve radila na sebi VIDEO

Izjava Anđele Đuričić

Anđelu su svi gledali u šoku, pa čak i sam Zvezdan, ai ni Ana nije imala mnogo toga da doda i nije imala nameru da se svađa sa suparnicom.

– Ni reč, neka uživa sa Zvekijem i bezuslovno neka mu veruje – rekla je bivša Slavnićeva.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije