Luna me je pratila, nisam mogao da podnesem taj pritisak: Marko Miljković otvoreno o raskidu

16.02.2023

18:02

Trudnoća Lune Đogani

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ispovest Marka Miljkovića o radu u Grandu

Marko Miljković prisetio se perioda kada je bio u vezi sa voditeljkom Enom Popov i kada su zajedno vodili emisiju „Zvezde Granda“, sezone u kojoj su se iznedrile zvezde poput Rade Manojlović i Milana Stankovića.

Pročitajte: Najgore je prošlo: Luna i Marko ponovo sa najlepšim vestima FOTO

Ispovest Marka Miljkovića

– Nisam ponosan. Ja nisam bio za takav vid posla, za voditeljski posao. Bio sam nezreli klinac, previše su me ugurali tamo, idi radi. Nekako sam na silu, ne mogu da kažem… Pristao sam da radim ali se nisam trudio. Nisam ponosan kako sam vodio, otvoreno da kažem – rekao je Marko, a potom otkrio šta misli o Saši Popoviću, koji mu je u to vreme bio nadređeni.

– Umesto Tanja Savić, kažem Sanja Tavić. Čak sam se sa Sašom Popovićem dogovorio da kao padnem sa bine. To smo inscenirali da bi bilo zanimljivo. Saša je mozak operacije, zato je tu gde jeste. Super je čovek, ima fascinantnu energiju. Jedan je od retkih poslovođa koji poštuje dogovor. Mnoge stvari sam naučio od njega. Zna da bude strog, ali sve radi s pravom i kako treba – rekao je Miljković, koji se nije libio da prokomentariše raskid od voditeljke.


Pročitajte: Luna Đogani dalje mora sama sa ćerkom – Marko odlučio da se povuče

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

– Bili smo prvi rijaliti par, tinejdžeri su nas obožavali, pa čak i Luna, koja je pratila sve. Kada smo izašli napolje, ljudi su vršili veliki pritisak na nas, pa smo ubrzo i raskinuli. Postoji razlog što smo se rastali, ali smo se dogovorili da nikada javno ne kažemo. Posle raskida je nikada nisam sreo, ali da jesam, javio bih joj se – rekao je Marko za „Informer“.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije