Prva ispovest Ane Sević o Darku: Pevačica priznala sve detalje pomirenja sa Lazićem, a evo kako je Daniel to prihvatio

18.09.2023

12:09

By

Ispovest Ane Sević

ATA IMAGES

Ispovest Ane Sević o pomirenju sa Darkom Lazićem

Ana Sević u poslednje vreme puni stranice medija zbog pomirenja sa bivšim suprugom Darkom Lazićem. Naime, Ana i Darko su sada prijatelji, a tome u prilog ide činjenica da se Sevićeva pojavila na Darkovoj svadbi sa drugim suprugom Danielom Nedeljkovićem, a nakon toga bila je gost i na krštenju kod ćerkice kolege pevača Milana Mitrovića gde je pred novinarima iznela ispovest Ane Sević o Darku, suprugu, deci i porodici uopšte.

Pročitajte: Kad ljubav izbledi, spasa nema: Ana Sević ponovo doživela bračni brodolom, deca odrastaju bez očeva

Ispovest Ane Sević

Pročitajte: Oglasila se javno zbog nasilja u porodici: Ana Sević imala samo jednu poruku FOTO

Pevačica je najpre okupljenim medijima priznala da je srećna jer joj pomažu i majka i svekrva, te da vez njih ne bi mogla:

Ispovest Ane Sević

– Bez baka ništa, Bogu hvala na bakama, kad nam one uskoče, suprug i ja možemo malo da izađemo i provedemo se – priznaje pevačica, a potom ispovest Ane Sević govori o odnosu sa kolegom Milanom s kojim je vodila Zvezde Granda čak sedam godina.


Pročitajte: Kad ljubav izbledi, spasa nema: Ana Sević ponovo doživela bračni brodolom, deca odrastaju bez očeva

Ispovest Ane Sević

– Nikada se nismo posvađali, mi smo kolege i kao pevači i kao voditelji, Milan i ja smo se češće viđali nego što sam se sa mamom viđala. Mnogo smo radili i imali smo mnogo obaveza, ali zaista se nikada nismo ni raspravljali, a kamoli svađali – kaže pevačica, a dalja ispovest Ane Sević otkriva kako su ona i suprug Daniel rešili da odu na venčanje kod Darka i Kaće:
Ispovest Ane Sević

Daniel i ja sve odluke donosimo zajedno i svuda idemo zajedno, pa je tako bilo i u ovom slučaju. Prosto, jedno drugom smo najveća podrška i zaista od srca svima želim takav odnos – istakla je ona prilikom intervjua, a detalje ove priče možete poslušati i u video-verziji koja je u prilogu ovog teksta.

Još iz kategorije