Irina Vukotić dala otkaz na Pinku: Šokiraćete se kada čujete ko dolazi umesto nje FOTO

29.08.2023

11:08

By

irina vukotić dala otkaz

Irina Vukotić dala otkaz na Pinku, prelazi na Prvu televiziju

Voditeljka televizije Pink Irina Vukotić je dala otkaz na ovoj televiziji i kako prenosi Blic, ona će svoju karijeru nastaviti na Prvoj.

Irina Vukotić dala otkaz na Pinku- Predojević dolazi na njeno mesto?

Naime, ona je nakon dugogodišnjeg angažmana na ovoj televiziji odlučila da da otkaz, a na njeno mesto će doći Srđan Predojević.

Jedno od omiljenih TV lica ćemo sada gledati na Prvoj televiziji, a ona se za sada nije oglašavala kada je ova tema u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)


 

Jednom prilikom je govorila o svojim počecima na televiziji. Njeno prvo radno mesto bilo je na trećem kanalu RTS-a.

– Počela sam na Trećem kanalu RTS-a, gde sam primljena na audiciji za nova TV lica jer je bila potrebna nova energija, mladih, obrazovanih ljudi. I na samom početku sam naučila da i u TV prilogu moraš da ostaviš autorski pečat, a naročito kasnije u TV emisijama koje sam već sa 25 godina radila uživo sa puno gostiju iz različitih sfera- istakla je ona jednom prilikom za pomenuti medij i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)

– Jutarnji program je moj teren jer volim dinamiku, raznovrsnost tema, mogućnost sukoba mišljenja i stavova, ali često i životne ispovesti sa kojima gledaoci vole da se poistovete. Istina je da se uvek dobro pripremim za emisiju i mislim da se to podrazumeva, a često volim da kažem da je i improvizacija moguća samo kad “držiš sve konce u rukama“. Zajedno sa svojim kolegama urednicima učestvujem u osmišljavanju tema i gostiju i funkcionišemo kao tim, a svaki dobar voditelj je prepoznatljiv po svom načinu rada i svojevrsnom pečatu koji daje emisiji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukotic)

Podsećanja radi, Irina je bila voditeljka Velikog Brata gde je upoznala i svog bivšeg muža Savu Radovića sa kojim ima ćerku.

SLIKE: Printscreen, Instagram

Još iz kategorije