Olivera ih je molila da se njena unuka ne zove ovako: Otkriveno kako će se zvati Tasina i Nemanjina ćerka

26.05.2023

20:05

Ime Anastasijine ćerke

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ime Anastasijine ćerke biće internacionalno

Juče je Anastasija Ražnatović proslavila 25. rođendan daleko od porodičnog doma, u toploj Seviliji gde boravi već nekoliko meseci kod dečka Nemanje Gudelja. U međuvremenu, javnosti su obelodanili najlepše vesti, a to je da će se u oktobru ostvariti u ulogama roditelja, a njihov život ulepšaće jedna devojčica.

Pročitajte: I to baš na rođendan – Gudelj ostavio Anastasiju bez reči i u suzama, samo da beba bude dobro FOTO

Ime Anastasijine ćerke

Na Tasinu adresu juče su se čestitke samo nizale, a najnežniji video zapis objavila je njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović na kojem vidimo kako je mlada pevačica izgledala kao beba ali i kako je proticalo njeno odrastanje.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović proslavlja 25. rođendan – Buduća majka blista od sreće, ipak jedna stvar mnoge zabrinjava

Ime Anastasijine ćerke

Inače, Anastasija je veoma aktivna na Instagramu, pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života. Ceca je takođe nedavno boravila u Sevilji sa svojim unukom Željkom Ražnatovićem, a koliko su uživali sa Anastasijom u obilasku grada pokazali su snimcima na mrežama.


Pročitajte: Oko moje lepo – Anastasija objavila fotografiju bebe, Ceca jedva čeka da je zagrli FOTO

Ime Anastasijine ćerke

Foto: Instagram

– Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju – poručila je Ceca nedavno za „Blic“.

O odnosu Cecine ćerke i porodice Gudelj svakodnevno se piše, a ono što je sigurno jeste da budući roditelji uživaju u ljubavi i pripremaju se kako se spekuliše za intimno venčanje koje će se održati u julu ove godine, a gala svadbeno veselje i crkveno venčanje uslediće tek sledeće godine.

Pročitajte: Anastasija pod stresom u trudnoći – Nemanjina sestra zadaje muke Cecinoj ćerki, sve joj je teže

Ime Anastasijine ćerke

– Anastasija i Nemanja su presrećni što će dobiti ćerku. Lepe vesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljeva majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni – započinje priču izvor blizak paru.

Pročitajte: Veliko slavlje kod Gudeljevih – Anastasija i Nemanja su spremni, Olivera objavila divne vesti

Ime Anastasijine ćerke

– Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica – dodaje izvor.

Pročitajte: Anastasija pod stresom u trudnoći – Nemanjina sestra zadaje muke Cecinoj ćerki, sve joj je teže

Ime Anastasijine ćerke

– Ove godine neće praviti veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, zbog obaveza koje Gudelj ima u klubu Sevilja. U Španiju će u julu doći samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a Anastasija i Nemanja će se venčati u opštini kako se beba ne bi rodila u vanbračnoj zajednici. Ali sledeće godine prave crkveno venčanje i veliku svadbu na koju će pozvati familiju, prijatelje i saradnike. Organizovaće veselje za nekoliko stotina ljudi – priča izvor za „Informer“.

Budući da ime Anastasijine ćerke još uvek nije otkriveno čak ni nesmotreno, javnost nagađa koja bi to imena mogla biti, ali u jednom su svi složni, to će biti internacionalno ime.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije