Kad me sutra ne bude, deca mi ostaju u sigurnim rukama: Veljko Ražnatović sluti na veliko zlo

09.06.2023

18:06

By

Otac Veljko Ražnatović

Ata images

Idila Veljka Ražnatovića u Titelu san je svakog porodičnog čoveka

Cecin sin Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom i Krstanom živi u Titelu, daleko od Beograda, gužve i gradske vreve. Dobar i brižan otac, posvećen muž i profesionalni sportista odrekao se luksuza u vili na Dedinju u kojoj je odrastao i odabrao da odgaja decu u mirnijoj i bezbednijoj sredini, u porodičnoj kući Bogdanine familije Rodić.

Pročitajte: Veljko i Bogdana ne staju – Nakon mesec dana od Krstanovog rođenja šokirali Cecu najlepšim vestima FOTO

Idila Veljka Ražnatovića

Veljko tvrdi da je odluka da sa decom i Bogdanom živi u njenoj kući koju joj je otac poklonio nakon udaje, najbolji potez koji je nakon ženidbe napravio. Siguran je da je manja sredina mnogo bolja za decu i njihov razvoj, tako da je jasno zbog čega se idila Veljka Ražnatovića smestila u tazbini, a ne u kući kod majke Svetlane.

Pročitajte: Bogdana i Krstan izašli iz porodilišta – Nemoguće je da ovako izgleda četiri dana nakon porođaja FOTO

Idila Veljka Ražnatovića

Osim Titela, idila Veljka Ražnatovića pre svega je njegova porodica koja mu je svetinja.


– Mi svi jurimo neke druge stvari i budalaštine koje nisu sreća ni pravi put, već je to sve ispred nas, a život prođe dok ti juriš kesu sa parama. Možda meni nikada ništa nije falilo u životu, ali evo ja sada živim takav život gde mi puno ni ne treba – rekao je Veljko.

Pročitajte: Bogdana predstavila naslednika – Upoznajte njenog i Veljkovog sina Krstana

Idila Veljka Ražnatovića

Cecin sin ističe i da je posebno srećan jer oko sebe ima nekoliko odanih prijatelja od kojih su mu neki postali kumovi i za koje je siguran da mu neće nikada okrenuti leđa:

– Decu su mi krstili drugovi koji su mi se pokazali kao drugovi u životu, na koje mogu da račnam u pola dana, pola noći. Oni su odgovorni ljudi, da me sutra ne bude, ja znam da bi mi dete bilo u sigurnim rukama – kaže Veljko.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević

Još iz kategorije