Tamara Đurić se izdeformisala od operacija pa hitno hospitalizovana: Stanje je kritično

16.05.2023

19:05

By

Rat Tamare Đurić i Nadice Ademov

IVAN VUČIĆEVIĆ

Hospitalizovana Tamara Đurić, stanje joj se pogoršalo

Juče je poznati folker Radiša Trajković Đani oženio mlađeg sina Marka dugogodišnjom izabranicom Minjom. Na svadbi su se okupile brojne Đanijeve kolege kao i ljudi iz sveta šou- biznisa a među pozvanima bila je i starleta Tamara Đurić.

Pročitajte: Ništa od druženja – Tamara Đurić ponovo potkačila Staniju, novi medijski rat starleta

Hospitalizovana Tamara Đurić

Kao što je poznato, pre nekoliko dana osvanule su njene fotografije na kojima je nije ni rođena majka prepoznala. Lice je bilo ispijeno, obrazi uvučeni, usta izrazito napumpana, oči iskošene a obrve debele. Nije poznato da li se starleta šalila pa je koristila neki filter na društvenim mrežama ili je preterala sa plastičnim operacijama.

Pročitajte: Glamurozno venčanje – Đanijev sin se ponovo oženio, mlada kao iz bajke

Hospitalizovana Tamara Đurić

Bilo kako bilo, ona je očigledno zadovoljna svojim izgledom pa se juče vredno spremala da uveliča proslavu kod porodice Trajković, međutim na kraju nije uspela da dođe u poznati prestonički restoran. Naime, ona se pripremala za veselje, ali joj je iznenada pozlilo i hitno je hospitalizovana Tamara  Đurić. Ona je u bolnici zadržana celu noć i tek je jutros puštena kući.


Pročitajte: Ana Korać samo što se nije porodila – Evo kako starleta izgleda sa trudničkim stomakom

Hospitalizovana Tamara Đurić

– Posle dužeg vremena sam krenula na svadbu, spremala sam se, ali nisam stigla. Viša sila! Bila sam na jednom mestu, bilo je zagušljivo, pozlilo mi je i završila sam u bolnici. Pao mi je pritisak, nedostatak gvožđa. Bolje mi je sada – izjavila je Đurićeva.

Starleta je primljena u jednu privatnu bolnicu gde je dobila infuziju i koktele vitamina, te joj je sada dosta bolje.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije