Horoskop za 26. mart: Ovnovi, obratite se za pomoć najbližima; Device su previše zahtevne

26.03.2023

09:03

Horoskop za 26. mart

Horoskop za 26. mart, saznajte šta vam zvezde donose

OVAN

POSAO: Težak dan. Potrebna vam je pomoć. Obratite se bratu, sestri, bližnjem koga imate. LJUBAV: Dolaze vam mnogo bolji dani. Vreme je da se zaljubite, dugo čekate. ZDRAVLJE: Glavobolja usled stresa.

BIK

POSAO: Nije dobro da stajete sa novim poslovnim planovima. Odličan dan za nov početak.LJUBAV: Uživate. Zapravo, vi znate kako da uživate. ZDRAVLJE: Preterujete s hranom.

BLIZANCI


POSAO: Dobar dan na radnom mestu. Velike promene. Volite dinamiku i dešavanja, duh vam je nemiran. LJUBAV: Donesite odluku. Prava veza ili zabava. Morate da verujete partneru, često ste kao dete. ZDRAVLJE: Nemate teškoće.

Pročitajte: Posle 26 godina Saturn se ponovo vraća u Ribe i donosi brojne karmičke lekcije i životne promene

Horoskop za 26. mart

RAK

POSAO: Uživate u današnjem radnom danu. LJUBAV: Udvara vam se osoba u znaku Ovan. Ovo je lepa veza. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV

POSAO: Novčana nadoknada. Sigurno ćete napredovati. Šta očekivati od jednog Lava koji voli da dominira. LJUBAV: Opterećeni ste porodičnim brigama. Pokušajte da se okrenete komunikaciji sa partnerom. ZDRAVLJE: Uradite analizu krvi.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni. Smatrate da to može i bolje. Nikako ne prihvatate zastoj. LJUBAV: U odnosu sa suprotnim polom postajete previše zahtevni. ZDRAVLJE: Pazite se prehlada.

Pročitajte: Ne možete da spavate noću – Vaš horoskopski znak otkriva zašto

Horoskop za 26. mart

VAGA

POSAO: Nemojte da stajete u svojim namerama. Novac na vidiku. LJUBAV: Zainteresovani ste za osobu koja dolazi iz druge države. Volite nova i neobična poznanstva, to vas čini energičnijim i pokretljivijim, imate više motiva. ZDRAVLJE: Nema problema.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve više i više radite. Potrebna vam je nagrada. LJUBAV: Postajete opsednuti osobom u znaku Ribe.ZDRAVLJE: Ne gubite živce.

STRELAC

POSAO: Vi ste najbolji trgovac, menadžer. Bodete oči drugima. LJUBAV: Razmišljate o partneru i njegovim greškama u vezi. ZDRAVLJE: Dobro ste.

Pročitajte: Mesečni horoskop za mart

Horoskop za 26. mart

JARAC

POSAO: Nemate razloga za nezadovoljstvo. Napredujete iz dana u dan. Biće novca tokom dana. LJUBAV: Uživate sa osobom koju dugo poznajete. Volite iskren i pošten odnos. ZDRAVLJE: Obavite detaljnu kontrolu.

VODOLIJA

POSAO: Ideje su najvažniji deo uspeha. To vam je dobro poznato. Zbog toga vas mnogi ne vole, jer ste vizionar. LJUBAV: Udvaranje osobi koja je u vezi nije dobar izbor za bilo koga. ZDRAVLJE: Bole vas noge.

RIBE

POSAO: Poslušajte savet jedne Device. Ona je kompetentna za svaki posao koji traži preciznost. LJUBAV: Voljena osoba vas ceni, voli. Uzvratite istom merom. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u nogama.

IZVOR: LEPA I SREĆNA

SLIKE: UNSPLASH

Još iz kategorije